Prøv lykken på Wild Games Online

Spil Wild Games hos bwin 

Spil Wild Games nu hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Wild Games Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en bwin bonus, skal du ikke bruge en bwin bonuskode. Spil Wild Games online i længere tid med en 100% velkomstbonus når du opretter en bwin konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 1500kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Wild Games i ekstra lang tid.

Træt af at lede efter en bwin bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en bwin bonus. Du kan alligevel få en 100% bwin velkomstbonussom kan bruges på Wild Games spilleautomat.

Ny bruger bwin velkomstbonus

For at modtage en 100% bwin velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 100kr og din saldo vil stige med en 100% bwin bonus som fordobler enhver sum op til 1500kr. Du kan måske bruge disse penge til at prøve Wild Games spillemaskine.

Spil Wild Games nu 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Wild Games online hos bwin. Med ganske fin grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer, samt gevinster på 1500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Wild Games’s sjove Sports-tema med til at sørge for.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 500 gange din indsats på Wild Games spillemaskine, eller udløse bonusspil og gratis spins, få kontante gevinster på op til 1500000, eller have det sjovt med nogle eksklusive symboler det kan du få med en min. indsats på bare 0.1 per betalingslinje.

Wild Games Funktioner i Spillet

Wild Games henvender sig ikke bare til Cartoonish fans. Lad os se nærmere på hvad Wild Games rent faktisk tilbyder.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, en gavmild bonus runde, samt 15 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er på 500 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren er 95.24%.

Med gratis bwin konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig bwin i dag og spil Wild Games online. bwin har deres helt egen app, hvor du kan spille Wild Games app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Derfor blev Wild Games udviklet

Wild Games blev lavet af Playtech tilbage i 2012. Playtech opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at det altid er den bedste version af Wild Games der er tilgængelig.

Regler for Spillet

Her finder du en liste over reglerne for Wild Games:

 • Det kræver min. 2 ens symboler på en af de 25 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre
 • Gevinster udbetales kun for aktive spillelinjer
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 15 øvrige symboler
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Wild Games udløser 12 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvorledes spiller man Wild Games?

På Wild Games er målet at få mellem 2 og 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare Wild Games, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Wild Games online og vinde kontante gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

De fleste folk foretrækker at spille Wild Games for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 1500000kr. Hos bwin, kan du spille Wild Games på deres website samt på mobil.

Hvis du kun vil prøve Wild Games for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på bwin’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke bwin download, men har du lyst – kan du let installere bwin software på din computer.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. Knapperne på Wild Games video gør det muligt at indstille antallet af aktive spillelinjer. For det bedste resultat, skal du spille på alle 25 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Wild Games trin for trin guide:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Wild Games har 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Du kan derfor vælge at satse på imellem 1 til 25 linjer. Det bedste er at spille Wild Games med så mange aktive linjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 1500000kr. Så spil Wild Games online med 25 aktive spillelinjer.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Wild Games’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

For at spille Wild Games med rigtige penge hos bwin, eller andre bwin spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Wild Games er dette meget simpelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Du slipper for at skulle bekymre dig om detaljerne, hvad angår betalingslinjerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Wild Games’s jackpot på 500 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen i Wild Games låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Man kan satse på op til 25 linjer, eller reducere antallet til 1. Ved at bruge spillelinje knapperne kan du slå dem til eller fra.

Vil du finindstille din indsats på Wild Games, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 0.1kr til 500kr per linje. Den ganske store maks. indsats på hele 500kr per linje, hentyder at Playtech har lavet Wild Games spillemaskine til storspillere.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Wild Games forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Wild Games. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 99 gange i træk.

Får du et bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video stoppe autospil så du kan fortsætte med bonusspillet.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Wild Games spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Med den ene kan du gøre spilleskærmen større, så du kan nyde Wild Games spillet uden forstyrrelser.

Lyden på Wild Games kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

Playtech har gjort det muligt at justere lydstyrken på Wild Games, så du selv kan vælge niveauet.

Alle Wild Games’s Symboler

Der er 15 symboler på Wild Games spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Football
 • Basketball
 • Ace and King
 • Queen and Jack
 • 10 and 9

Sammen med disse, finder du også:

 • Trophy wild symbol
 • Bulldog and Cheetah or Hippo stacked symbol
 • Gold and Silver or Bronze Medal bonus symbol
 • Bulldog and Cheetah or Hippo freespins symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Football. Får du Football 5 gange på de 25 spillelinjer kan du få 500 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på på alle 25 spillelinjer, giver 5 Football symboler dig nemlig 500 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Wild Games:

Basketball er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 200 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 500kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 100000kr. Ace and King er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 100 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 50000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Queen and Jack ganger din indsats med henholdsvis 80. Og selv 10 and 9 som er det lavest betalende, vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Imellem de mange symboler på Wild Games finder du nogle som ikke er så almindelige i video spil. Blandt andet Bulldog and Cheetah or Hippo symbolet der udløser free spins på Wild Games, og Gold and Silver or Bronze Medal symbolet der udløser bonusspillet.

Wild Games’s Gevinstlinjer

Wild Games video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 25 betalingslinjer er fordelt.

Linjerne der løber hen over de 5 hjul på denne video kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.Men du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at ændre på antallet af aktive linjer.

play Wild Games online Spil Wild Games hos bwin 

Sådan får du mest ud af Wild Games’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 2 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • De stablede wild symboler kan dække mere end en linje.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Info om Spillets Hjul

Foretrækker du video spil der er ligetil, så er Wild Games noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på Playtech’s spil.

Hvad der venter dig i dette spil er 15 standard symboler herunder et wild symbol. Samtidig har Wild Games en Bulldog and Cheetah or Hippo stablet wild.

Detaljer om den faste Wild Games Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Wild Games jackpot, men det betyder ikke at Playtech ikke har inkluderet gode gevinster. Football symbolet udløser den største gevinst – 500 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 1500000kr med maks. indsats på 500kr per linje eller i mønter.

Progressiv Jackpot på Wild Games

Her finder du ikke en progressiv Wild Games jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Playtech spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Om Playtech’s Spilleautomater

Spillemaskinen Wild Games har en god grafik. Den er simpel at spille og visuelt flot. Dette Playtech spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille Wild Games for rigtige penge.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Playtech’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Wild Games er i hvert fald god kvalitet, så Playtech har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Spil Wild Games ved at downloade eller ej?

bwin flash casino er tilgængeligt både som download og online. Ligeså snart du har oprettet din bwin konto, kan du enten downloade bwin software, eller spille Wild Games samt flere andre Playtech spil direkte på websitet. Hvad end du vælger, kan gevinsten på op til 1500000kr blive din. Du kan altid prøve Wild Games for gratis. Men vil du vinde rigtige penge, bliver du selvfølgelig nødt til at satse dine egne penge.

Info om Wild Games’s Knapper

Lær hvordan du bruger knapperne på Wild Games:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Wild Games er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde mønter som udbetalt er 1500000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Wild Games:

 • Har du brug for mere information så klik på Wild Games’s Info ikon
 • Klik på fuld skærm knappen for en bedre oplevelse
 • Juster lyden på Wild Games ved hjælp af lydstyrke kontrollen
 • Brug turbo funktionen hvis du vil have fart på hjulene

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins samt bonusrunde, så kan du bruge Turbo knappen.

Brug Wild Games’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Vil du læse mere om Wild Games’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Playtech video, så du kan få mest ud af din Wild Games oplevelse hos bwin.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 15 symboler og vinderkombinationerne. Playtech har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Wild Games. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt. Indstil for eksempel Wild Games autospil til at stoppe hvis der kommer et bonusspil eller free spins.

Min. Indsats

Vil du oprette en bwin konto, for eksempel de 1500kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Wild Games.

Uden en Sats En knap, er du nødt til selv at vælge minimum værdi på 0.1kr i linjeindsats.

Det mindste beløb, du kan satse er 0.1. Når du ganger det med alle spillets 25 betalingslinjer, får du en samlet indsats på 0.1kr.

Du kan vælge mindre end de 25 linjer, hvilket også vil mindske din indsats. Det laveste antal linjer du kan satse på er 1, men gør du det vil det også betyde at du har lavere chance for at vinde Wild Games’s jackpot eller udløse en bonus runde.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 25 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 12500kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Wild Games’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Wild Games, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Wild Games tilbyder en tilbagebetalingsprocent et godt stykke over middel – med 95.24%.

Særlige Funktioner på Wild Games

Bonus og free spins spil har deres egne specifikke symboler.

Scatter

Wild Games har desværre ingen Scatter. Men til gengæld har den et bonusspil hvor Playtech har inkluderet mange sjove features, for eksempel gratis spins og attraktive gevinster.

Sådan ser Wild Games’s scatter ud:

spil Wild Games gratis

Wild

At få flere gevinst kombinationer er nemt på Wild Games, med Trophy symbolet der erstatter samtlige andre symboler. Så får du 4 Basketball symboler, kan et Trophy symbol erstatte det manglende Basketball, og alligevel udløse gevinst på 200 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Wild Games

Billedet her viser Wild Games’s Trophy symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Wild Games. Heldigvis har Playtech givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Det er fedt at Playtech har tilføjet et stablet wild symbol der sørger for flere gevinster til dig, helt op til 1000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Wild Games er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Playtech vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette video spil , så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 5 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 500 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Football symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Basketball symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 200 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 5 af det tredje højst betalende symbol Ace and King, de vil belønne dig med 100 gange linjeindsatsen, og der er også Queen and Jack symbolet som udbetaler 80 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med . Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge 10 and 9 symbol som ganger din indsats med 50.

Wild Games online gratis Spil Wild Games ved bwin 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Wild Games? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Playtech givet dig et par valgmuligheder.

 • Fastsættelse af aktive gevinstlinjer
 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af beløb for indsats per linje

Wild Games giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 25 linjer, men du kan vælge ned til 1.

På Wild Games kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 25 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Wild Games indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Møntværdien på Wild Games

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden, vælge hvor mange betalingslinjer du vil satse på.

Findes der en multiplikator funktion?

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Wild Games har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle Playtech spilleautomater har en multiplikator funktion, har Wild Games desværre ikke sådan en.

Bonusspil og Særlige Features

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Wild Games?

Har Wild Games et Bonusspil?

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Win a Medal, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Wild Games.

Spil Wild Games hos bwin 

Gamble Funktion

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Wild Games vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvordan får man Wild Games Gratis Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer har free spins som et kampagnetilbud mens nogle spillemaskiner, som Wild Games har free spins som en ekstra funktion. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Wild Games i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din bwin konto. Men hvis du spiller Playtech spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du har en god chance for at øge din bwin saldo på dette Playtech spil. De har nemlig inkluderet 12 free spins som regelmæssigt bliver udløst når du spiller.

Du kan forvente et udmærket antal bwin free spins på Wild Games – hele 12 spins. Disse kan hjælpe dig til at få den store gevinst på De fleste bwin spillere ville bestemt blive glade for det beløb!

Design & Layout

Playtech designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 15 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Spille Wild Games i fuldskærm
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Wild Games’s regler

Kort sagt, er alt ved dette Playtech spil farvet af Cartoonish temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Wild Games en autentisk stemning som mange bwin spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 500 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Wild Games er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Cartoonish lyden, kan du klikke på mute eller lydstyrke knappen.

Spil for Rigtige Penge

Mens mange af Playtech’s video spilleautomater vil fortrylle dig med sin flotte grafik, men Wild Games er ikke en af dem. Derfor kan du holde fokus på gevinsterne, såsom jackpotten.

Således kan du spille Wild Games online for rigtig indsats:

Vil du spille Wild Games med rigtige penge? Så spil Wild Games online hos bwin. Det ikke tager mere end 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan her opretter du din bwin konto:

 • Gå til bwin’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på dit første indskud
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Wild Games med bwin’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Hvis du ønsker at benytte den 100% bwin bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 70, før du kan anmode om en udbetaling af din Wild Games gevinst. Vi anbefaler at du altid læser bwin’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Wild Games’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Kan jeg spille Wild Games online gratis?

Selvfølgelig har bwin en gratis prøveversion af Wild Games. Spil Wild Games online på din computer eller mobil.

Spil Wild Games online for sjov efter du har oprettet en bwin konto. Samtidig bør du tage et kig på bonus features, udbetalingerne.

Spil Wild Games online med gratis kredit leveret af bwin, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. bwin beder dig kun indbetale 100kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller Wild Games med minimums indsats på 0.1kr. Derudover, kan du få en bwin velkomstbonus på 100% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en bwin bonuskode.

Kan man spille Wild Games gratis og samtidig vinde rigtige penge?

Kan man spille Wild Games med en bwin gratis bonus?

Det er rigtigt, at der ikke findes en bwin no deposit bonus, men i det mindste er der en 100% velkomstbonus til at spille Wild Games. Desuden, bwin’s minimum indbetaling bare 100kr, så selv dette Playtech spil kan holdes kørende i noget tid.

Er Wild Games tilgængelig på bwin App?

Heldigvis, har bwin givet deres spillere mulighed for at tage casinoet med sig overalt via deres bwin app. Den skal bare downloades først, så du kan tage Wild Games mobil med dig på din iOS, Android enhed. Vi lover dig at oplevelsen er ligeså god som på bwin’s almindelige site. Desuden, har du adgang til flere af Playtech’s spilleautomater samt andre sjove spil.

Du kan spille Wild Games når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download bwin’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Android bruger? Skynd dig at hent bwin app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde Playtech spilleautomater direkte på din Android enhed.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en bwin eller Wild Games app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Modtag en Wild Games Mobil Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men bwin er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Playtech mobil spil, ville man forvente en bwin bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil bwin tilføje det så du har mulighed for at prøve Wild Games på mobil.

Den Største Gevinst

Når det kommer til gevinsterne på Wild Games, kan du få et overblik over hvor meget Wild Games’s 15 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Football symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 500. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Hvordan kan Wild Games tips forbedre gevinstchancen?

Ligegyldigt hvor mange Wild Games tips du får, vil dine odds for at vinde på dette video spil altid afhænge af Wild Games’s tilbagebetalingsprocent samt bwin’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som Wild Games’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som bwin beholder.

Playtech var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 95.24%. Derfor er dine gevinstchancer på Wild Games statistisk set gode.

Wild Games har en udbetalingsprocent på 95.24%, så disse 25 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Wild Games kommer .

Detaljer om Playtech:

 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Grundlagt: 1999
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
Spil Wild Games nu