Anmeldelse af Wall Street Fever Online Spilleautomat

Spil Wall Street Fever nu 

Spil Wall Street Fever hos bwin online casino

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Wall Street Fever Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en bwin bonus, skal du ikke bruge en bwin bonuskode. Spil Wall Street Fever online i længere tid med en 100% velkomstbonus når du opretter en bwin konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 1500kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Wall Street Fever i ekstra lang tid.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen bwin bonuskode! Bare opret en konto og få en 100% bwin bonus, uden at bruge en bonuskode.

bwin Velkomstbonus

Hvis du indbetaler minimum 100kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en bwin velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 100% bonus på op til 1500kr. Indbetal minimum 100kr og din spilkonto vil stige med en 100% bwin velkomstbonus.

Spil Wall Street Fever ved bwin 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Wall Street Fever online hos bwin. Med ganske fin grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 5 betalingslinjer, samt gevinster på 15000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Wall Street Fever’s sjove Money-tema med til at sørge for.

Wall Street Fever spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 2000 gange din indsats, udløse bonus runde og free spins, få kontante gevinster på op til 15000, alt det med en indsats fra 1 per linje.

Wall Street Fever Spil Funktioner

Wall Street Fever har meget mere at byde på end blot hvad Stock Market fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Wall Street Fever kan tilbyde.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

På dette spil finder du også en progressiv jackpot

Opret en gratis bwin konto og spil Wall Street Fever online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Wall Street Fever app spilleautomat direkte fra mobilen med bwin download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Historien bag Wall Street Fever

Playtech står bag udviklingen af Wall Street Fever, som blev udgivet tilbage i 2008. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Playtech, så man altid får den bedste Wall Street Fever oplevelse.

Spilleregler

Samtlige regler for Wall Street Fever er oversigten her:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 2 af de samme symboler på en af de 5 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer du har valgt
 • Scatter symboler udløser gevinst uanset placering
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Free spins featuren på Wall Street Fever indeholder free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Mindste indsats er
 • Den progressive jackpot udbetaler hele beløbet der er i puljen på det pågældende tidspunkt
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan kan jeg spille Wall Street Fever?

I Wall Street Fever spillet gælder det om at få mindst 2 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Wall Street Fever, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Wall Street Fever spilleautomat online og vinder kontanter.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 100% bwin velkomstbonus, på op til 1500kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Wall Street Fever for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 15000kr. Spil Wall Street Fever hos bwin, på deres site eller på din mobil.

Vil du spille Wall Street Fever for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos bwin eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du har lyst – kan du installere bwin software på din computer.

Du kan ændre størrelsen af din indsats. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Wall Street Fever video kan du indstille antallet af aktive spillelinjer, du ønsker at spille på. For størst gevinst chancer, skal du spille på alle 5 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til Wall Street Fever:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Wall Street Fever har 5 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Du kan vælge imellem 1 til 5 linjer. Spil Wall Street Fever online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge dine chancer for at vinde 15000kr. Vi kan varmt anbefale at du beholder 5 aktive spillelinjer i Playtech’s Wall Street Fever.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der er bestemt spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 5 linjer.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Hos bwin, når du vil spille Wall Street Fever for rigtige penge, eller et andet Playtech spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Wall Street Fever – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at skulle bekymre dig om detaljerne, hvad angår betalingslinjerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Wall Street Fever’s progressive jackpot.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at holde mønt indstillingen i Wall Street Fever fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Man kan satse på op til 5 linjer, eller reducere antallet til 1. Ved at bruge spillelinje knapperne kan du slå dem til eller fra.

Vil du indstille alt på en gang, så brug ‘Maks. Indsats’ og ‘Sats En’ knapperne.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Wall Street Fever vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Wall Street Fever er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 9999 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Wall Street Fever spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Den første giver dig mulighed for at udvide spilleskærmen så du kan nyde Wall Street Fever spillet uden forstyrrelser.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Wall Street Fever, og spille uden at forstyrre andre.

På Wall Street Fever har Playtech inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at sætte den på lydløs.

Wall Street Fever Symbolerne

På Wall Street Fever spilleautomat er der i alt 12 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Bull
 • Pink Computer and Cash-Briefcase
 • Telephones
 • Wallet and Stocks
 • Cash and Coins and Dollar Sign

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Wall Street Sign wild symbol
 • Red Arrow scatter symbol
 • Wall Street Sign jackpot symbol
 • Zig-Zags bonus symbol
 • Red Arrow freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst er Bull. Ser du Bull 5 gange på samtlige 5 spillelinjer vil du få 2000 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 5 spillelinjer, vil 5 Bull symboler nemlig udbetale 2000 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Wall Street Fever’s højst betalende symbol:

Pink Computer and Cash-Briefcase er det næstbedste symbol. Satser du 1kr per linje, kan du få en gevinst på 1000 gange, men satser du 1kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 1000kr. Efter Pink Computer and Cash-Briefcase er der det gavmilde Telephones symbol, som belønner dig med en gevinst på 500 gange din indsats selv ved min. indsats på 1kr per linje, men som kan give op til 500kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Wallet and Stocks kan gange din indsats med henholdsvis 300. Men selv det dårligst betalende symbol Cash and Coins and Dollar Sign, giver dig 200 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

På Wall Street Fever håber alle på at se Wall Street Sign symbolet. Med dette symbol har du nemlig chancen for at løbe afsted med hele beløbet i Wall Street Fever jackpot puljen.

Foruden Wall Street Sign symbolet, kan du være heldig at få et Red Arrow symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Wall Street Fever for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Red Arrow kan alene udbetale en gevinst på gange 50 din indsats.

Blandt Wall Street Fever symbolerne, finder du nogle der ikke er så almindelige. Det er for eksempel Red Arrow symbolet der starter free spins, og Zig-Zags der giver dig bonusspil.

Wall Street Fever Betalingslinjer

Wall Street Fever er en video spillemaskine som har 5 hjul og 5 linjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.Vælg hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive spillelinjer.

play Wall Street Fever online Spil Wall Street Fever ved bwin 

Hvordan virker Wall Street Fever’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 2 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Kort om Wall Street Fever’s Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Playtech spil. Men bare fordi hjulene på Wall Street Fever kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Når du spiller på Wall Street Fever er der 12 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Fast Wall Street Fever Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Wall Street Fever jackpot, er der andre fordele som Bull symbolet der udløser gevinst på 2000 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 15000kr i kontanter for maks. indsats på i mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Wall Street Fever har en progressiv jackpot. Det vil sige at gevinsten ikke har en forudsat værdi, men i stedet afhænger af beløbet der er i ‘puljen’. Enhver som spiller bidrager til Wall Street Fever jackpot puljen, som indeholder den samlede værdi af alle indsatser, siden sidste gang der er en som har vundet jackpotten. Hver gang den progressive jackpot er udløst, bliver puljen samtidig nulstillet. Men som spillet fortsætter, stiger beløbet straks igen.

Er Wall Street Fever en Klassisk eller Video Spilleautomat?

Wall Street Fever er en spillemaskine fra Playtech. Den er lige til og visuelt facinerende med gode lydeffekter. På Wall Street Fever finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Wall Street Fever er så eftertragtet.

Er Playtech’s Wall Street Fever en 3D Spillemaskine?

Wall Street Fever er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Wall Street Fever’s design er kedeligt. Playtech er kendt for god grafik, og Wall Street Fever er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 15000kr. Ikke dårligt, vel?!

Er bwin download et must?

Du kan spille på to forskellige måder, enten kan du downloade bwin software eller spille direkte på sitet. Opret en bwin spilkonto, og download softwaren, derefter er du klar til at spille Wall Street Fever download og mange andre sjove Playtech spil. Gider du ikke downloade bwin’s software på din computer, kan du i stedet vælge at spille Wall Street Fever på websitet. Om du vælger det ene eller det andet, betyder ikke noget i forhold til dine vinderchancer. Så længe du spiller for rigtige penge. Du kan prøve Wall Street Fever for sjov, men det er da lidt sjovere at vinde rigtige penge.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Her er et overblik over knappernes funktioner på Wall Street Fever:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette Playtech spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Wall Street Fever er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 15000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Sats En og Maks. Indsats knapperne som øjeblikkeligt indstiller din indsats
 • Turbo knappen – du finder en uddybende forklaring herunder
 • Fuld skærm
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Wall Street Fever
 • Info ikon som viser dig Wall Street Fever’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

Wall Street Fever har en Turbo knap der kan få de 5 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom gratis spins eller bonusspillet. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

Playtech har ikke tilføjet en Info knap på Wall Street Fever, men kun en gevinstoversigt. Så får du brug for flere informationer, må du kontakte bwin’s kundeservice.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Playtech har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Wall Street Fever.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Stop Wall Street Fever’s hjul hvis du får en speciel feature.

Min. Indsats

Før du åbner en bwin konto samt gør krav på din 1500kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Wall Street Fever for rigtige penge.

Wall Street Fever har en speciel knap, som kan indstille din indsats til minimum med et enkelt klik – den hedder yes.

I dette enkle spil kan du sætte de aktive betalingslinjer til 1. Men du bør efterlade alle 5 linjer aktive, da Wall Street Fever’s gevinster så bliver mere lukrative, hvilket betyder du kan score nogle bonus features og måske endda en jackpot.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 5 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 5kr. Husk at indstille din indsats til maks. inden du starter spillet, hvis du vil vinde de største gevinster. På Wall Street Fever kan du indstille din indsats til maksimal værdi ved at klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Wall Street Fever’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Wall Street Fever’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 97.18%.

Særlige Funktioner på Wall Street Fever

Dem der er interesseret i Wall Street Fever, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem. Her kan du vinde bonusspil og free spins, hvis du får de rigtige symboler.

Scatter

På Wall Street Fever kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Red Arrow. Det ganger nemlig hele din indsats med 50. Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Wall Street Fever’s scatter ses her:

spil Wall Street Fever gratis

Wild

Det er altid godt at få Wall Street Sign symbolet, det kan nemlig erstatte Wall Street Fever’s andre symboler. Så hvis du får 4 Telephones symboler, kan Wall Street Sign symbolet stå i stedet for det sidste Telephones symbol, og udbetale gevinst på 500 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Wall Street Fever

Billedet her viser Wall Street Fever’s Wall Street Sign symbol.

Ekspanderende Wild

Vær opmærksom på at Wall Street Fever ikke har en ekspanderende wild. Ikke desto mindre, finder du andre elementer der nok skal fylde dine lommer.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Wall Street Fever. Dog kan du nyde en gevinst på 2000 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Playtech beslutter sig for at give Wall Street Fever et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Wall Street Fever’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Wall Street Fever’s størst udbetalende symbol er Bull. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 2000 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Pink Computer and Cash-Briefcase symbolet med en attraktiv gevinst på 1000 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Telephones symboler på en aktiv spillelinje, vil din bwin konto stige med 500 gange din indsats . Næste i rækken er Wallet and Stocks, som giver 300 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Det dårligst udbetalende af de 12 symboler er Cash and Coins and Dollar Sign. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 200.

Wall Street Fever online gratis Spil Wall Street Fever hos bwin 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Wall Street Fever, har du et par valgmuligheder:

 • Indstil antallet af betalingslinjer

Wall Street Fever giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 5 linjer, men du kan vælge ned til 1.

Hvad er bwin’s mønter værd?

Møntværdien er en af de vigtigste bwin indstillinger at kende.

Gevinst med Wall Street Fever’s multiplikator

Mens mange Playtech spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Wall Street Fever’s 2000 gange linjegevinst, har Wall Street Fever ikke denne funktion. Men du kan stadig vinde stort, fordi Playtech har inkluderet en lukrativ jackpot.

Som du nok ved, er der spil med 5 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 200 til 2000 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Playtech har ikke inkluderet multiplikator feature på Wall Street Fever. Heldigvis, er der chance for at dine gevinster vil være tilfredsstillende med dette video spil’s jackpot.

Bonus Runder og Free Spins

Er der nogle særlige funktioner på Wall Street Fever?

Bonus Funktioner på Wall Street Fever

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Stock Market, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Wall Street Fever.

Spil Wall Street Fever hos bwin 

Få din Wall Street Fever gevinst fordoblet

Nogle Playtech spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Wall Street Fever har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Findes der Free Spins på Wall Street Fever?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer giver nogle gange gratis spins som en særlig bonus. Hvor gratis spins på en spillemaskine, er en bonus funktion som kan vindes i spillet. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Wall Street Fever i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Ja! Du vil helt sikkert få det sjovt med de free spins som du kan vinde på Wall Street Fever.

Det kan lyde som et nærigt antal, især da mange andre Playtech spillemaskiner tilbyder flere free spins. Fordelen ved bwin free spins er at de udbetaler temmelig godt:

Grafiske Oplevelse

Som andre Playtech video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Money-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge antal aktive gevinstlinjer
 • Starte en runde auto spins
 • Spille Wall Street Fever i fuldskærm
 • Vælge min. indsats
 • Vælge maks. indsats
 • Justere Wall Street Fever’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand

Spil Wall Street Fever Online for Penge

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting at Wall Street Fever har en simpel grafik. Det er nogle gange tilfældet, for eksempel, at video spilleautomater distraherer dig med deres grafik. Så det simple design Playtech har valgt til dette spil vil give dig mulighed for at spinde de 5 hjul, og holde fokus på at vinde 2000 gange din linjeindsats.

Spil Wall Street Fever med rigtige penge:

Opret din bwin konto og spil Wall Street Fever online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en bwin konto:

 • Gå til bwin’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på din første indbetaling
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Wall Street Fever med bwin’s casino penge

Udbetal din Wall Street Fever Gevinst

Hvis du vil bruge den 100% bwin bonus, beder bwin dig opfylde et omsætningskrav på 70, før din Wall Street Fever gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse bwin’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Playtech har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under spillereglerne.

Wall Street Fever Gratis Version

Spil Wall Street Fever online for sjov. bwin har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste Playtech spilleautomater på PC eller mobil enhed.

For at prøve Wall Street Fever bliver du nødt til at oprette en bwin spilkonto. Den giver dig samtidig adgang til flere oplysninger om bonus funktioner, gevinsterne.

Vil du prøve Wall Street Fever gratis? Så benyt bwin’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Wall Street Fever kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 100% bwin velkomstbonus, som ikke kræver en bwin bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Nej, det kunne ellers være fedt. Men bwin kræver et lavt minimums indskud på 100kr, og for det beløb kan du på Wall Street Fever få en god gevinst på 15000kr.

Info Om Wall Street Fever Gratis Bonus

Det er rigtigt, at der ikke findes en bwin no deposit bonus, men i det mindste er der en 100% velkomstbonus til at spille Wall Street Fever. Desuden, bwin’s minimum indbetaling bare 100kr, så selv dette Playtech spil kan holdes kørende i noget tid.

Findes der en bwin App?

Jep, bwin har gjort dette spil tilgængeligt til ejere af iOS, Android enheder via deres app. Du skal blot downloade den, så har du underholdningen lige ved hånden. Wall Street Fever mobil er mere eller mindre identisk med den version du finder på din computer. Det er de samme 5 hjul, og den samme 97.18% udbetalingsprocent, der kommer til at underholde dig i Wall Street Fever app versionen.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download bwin’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Wall Street Fever på din iPad.

bwin app er tilgængelig til samtlige Android enheder, enten via Google Play eller bwin’s hjemmeside. Så kan du få kontante gevinster direkte på mobilen.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Wall Street Fever eller bwin app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Modtag en Mobil Bonus

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi bwin vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra bwin side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Højeste Udbetaling på Wall Street Fever

Hvor store gevinster kan du så forvente på Wall Street Fever? Tjek gevinstoversigten for dette Playtech’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Bull er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 2000 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Bull symboler på en gevinstlinje.

Er der en Wall Street Fever strategi til at vinde?

Ingen Wall Street Fever strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Wall Street Fever’s tilbagebetalingsprocent og bwin’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Wall Street Fever’s 5 hjul og 5 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser bwin’s udbytte.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Wall Street Fever’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Wall Street Fever samt andre Playtech spil.

Wall Street Fever udbetaler hyppigt mindre beløb. Med en tilbagebetalingsprocent på 97.18%, er dine vinder odds på de 5 linjer helt fine.

Kort om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Wall Street Fever ved bwin