Vind på The Mummy Online

Spil The Mummy nu 

Spil The Mummy hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
The Mummy Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos bwin, er at det ikke er nødvendigt med en bwin bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 100% bwin bonus. Hertil kræver bwin kun et mindre indskud på 100kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 1500kr som du for eksempel kan bruge på The Mummy.

På udkig efter en bwin bonuskode, så du kan teste The Mummy spilleautomat for rigtige penge? Til dit held, kan du få en 100% bwin bonus, og du behøver ikke en bonuskode.

Ny bruger bwin velkomstbonus

For at modtage en 100% bwin velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 100kr og din saldo vil stige med en 100% bwin bonus som fordobler enhver sum op til 1500kr. Du kan måske bruge disse penge til at prøve The Mummy spillemaskine.

Spil The Mummy hos bwin 

Spilpræsentation

Leder du efter spænding på en spillemaskine, så er The Mummy et rigtig godt valg. Med diskret grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 800000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil The Mummy online – den er blandt Playtech’s mest populære spillemaskiner og har et Film tema som Cinema fans er helt vilde med.

Et spin på The Mummy spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 10000 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, udbetale gevinster på op til 800000, nyd godt af en vilkårlig linje multiplikator og Choose Your Feature featuren, eller vind endnu større gevinster under Collapsing Reels runden, det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

The Mummy Spil Funktioner

The Mummy er mere end bare en spillemaskine som kun Cinema fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad The Mummy kan tilbyde.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins og en attraktiv bonus runde, samt 20 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 10000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 92.02%.

Besøg bwin og spil The Mummy online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade bwin app, hvis du prøve The Mummy app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Bag om The Mummy

I 2012 blev The Mummy udviklet af Playtech, som også i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde The Mummy så gnidningsløst som muligt.

The Mummy’s Regler

Samtlige regler for The Mummy er oversigten her:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst af samme symbol på en af de 25 spillelinjer
 • Alle gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 20 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på The Mummy indeholder 5 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan kan jeg spille The Mummy?

På The Mummy er det målet at få min. ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores The Mummy anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille The Mummy online og vinde rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille The Mummy for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 800000kr. Spil The Mummy hos bwin, på deres site eller på din mobil.

Vil du kun spille The Mummy for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos bwin eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du gerne vil – kan du installere bwin spillene på din computer.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få mindst af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot bruge Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På The Mummy er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer. Du kan samtidig slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg guiden trin for trin for at spille The Mummy:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

The Mummy har 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke kan vælge en eller flere linjer fra. Det betyder ikke at The Mummy spillemaskine begrænser dine valg. Spil The Mummy online med 25 linjer – så er du garanteret den bedste chance for at vinde 800000kr.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. The Mummy gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

For at spille The Mummy med rigtige penge hos bwin, eller en anden bwin spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På The Mummy er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

En fast møntværdi, betyder du ikke behøver at tænke over indstillingerne. Det giver dig i stedet tid til, at fokusere på hvordan du vinder The Mummy’s jackpot på 10000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen på The Mummy låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Når man spiller The Mummy vil det altid være med alle 25 spillelinjer aktive. Playtech giver dig ikke mulighed for at ændre på det. Men måske det vil blive muligt på en anden version af The Mummy.

Juster din indsats på The Mummy ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

På denne måde kan du ændre din indsats, og satse på alt fra 0.1kr til 80kr per linje. Med den høje maks. indsats per linje på 80kr, ser det ud til at Playtech har haft til hensigt at målrette The Mummy mod storspillere.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på The Mummy fra før. Du kan også starte The Mummy ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 99 gange i træk.

Udløser du bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video automatisk stoppe så du kan starte bonusspillet.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille The Mummy spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Med den ene kan du gøre spilleskærmen større, så du kan nyde The Mummy spillet uden forstyrrelser.

Vil du slukke for lyden på The Mummy, kan du gøre det ved at klikke på mute.

The Mummy har også en lydstyrke funktion som Playtech har inkluderet, så du selv kan tilpasse lyden.

Alle Symbolerne på The Mummy

På The Mummy spilleautomat er der i alt 20 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Rick O’Connell
 • Evelyn Carnahan
 • Imhotep
 • Scorpion King
 • Treasure Chest
 • Blue Beetle

Udover disse, finder du også:

 • Mummy wild symbol
 • Mummy – the expanding wild
 • Mummy Logo scatter symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Rick O’Connell. Får du Rick O’Connell 5 gange på alle de 25 spillelinjer vil du få 10000 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 25 spillelinjer, vil 5 Rick O’Connell symboler give dig 10000 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på The Mummy:

Evelyn Carnahan er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 2000 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 80kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 160000kr. Imhotep er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 500 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 40000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Scorpion King og Treasure Chest kan gange din indsats med henholdsvis 250 og 75. Det lavest betalende symbol er Blue Beetle, men selv det vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 af Blue Beetle.

The Mummy er attraktiv fordi den både har Mummy symbolet samt et scatter symbol. Mummy Logo symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Mummy Logo symbolet gange din indsats med 150.

Om The Mummy’s Linjer

The Mummy er en video spillemaskine som har 5 hjul og 25 linjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

På The Mummy kan man ikke slå spillelinjerne til eller fra – de 25 spillelinjer er altid aktive.

Som beskrevet ovenfor, kan du styre din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer.

play The Mummy online Spil The Mummy hos bwin 

Sådan får du mest ud af The Mummy’s betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Den ekspanderende wild breder sig over gevinstlinjerne for at hjælpe til flere vinderchancer.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På The Mummy er de 25 linjer faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil matchende symboler altid give gevinst.

Om The Mummy’s Hjul

Hjulene på The Mummy følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Playtech. Så er du vant til at spille video spil, skulle The Mummy være ligetil for dig.

Dette Playtech spil har 20 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Samtidig har The Mummy en specielt Mummy symbol, som kan dække et helt hjul.

Hvad er den faste The Mummy Jackpot?

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast The Mummy jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Rick O’Connell symbolet der giver dig en gevinst på 10000 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 800000kr for maks. indsats på 80kr per linje eller mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Man kan ikke vinde en progressiv The Mummy jackpot. Dog er det er muligt at, der findes en jackpot på et af de casinoer som udbyder dette Playtech spil, så du stadig har chancen for at vinde en jackpot præmie.

Om Playtech’s Spilleautomater

Playtech står bag spillemaskinen her. Den er let at gå til samt visuelt fin med gode lydeffekter. The Mummy er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre The Mummy anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er Playtech’s The Mummy en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange Playtech fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 10000 gange din linje indsats, bliver The Mummy hurtigt din favorit.

Spil The Mummy med eller uden download?

bwin flash casino er tilgængeligt både som download og online. Ligeså snart du har oprettet din bwin konto, kan du enten downloade bwin software, eller spille The Mummy samt flere andre Playtech spil direkte på websitet. Hvad end du vælger, kan gevinsten på op til 800000kr blive din. Du kan altid prøve The Mummy for gratis. Men vil du vinde rigtige penge, bliver du selvfølgelig nødt til at satse dine egne penge.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Her er et overblik over knappernes funktioner på The Mummy:

Start Knappen

Den vigtigste knap på The Mummy er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 800000kr. De andre knapper på The Mummy som du bør kende er:

 • Turbo funktionen – kan du lære mere om nedenfor
 • Find uddybende forklaring af The Mummy’s regler ved at bruge info ikonet
 • Få spillet vist i fuld skærm
 • Indstil lyden på The Mummy

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins samt bonusspil afgjort, så brug Turbo funktionen.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug The Mummy’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om The Mummy, så kan du bruge Info knappen. Her har Playtech inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 20 symboler og vinderkombinationerne. Playtech har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på The Mummy. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt. Indstil for eksempel The Mummy autospil til at stoppe hvis der kommer et bonusspil eller free spins.

Min. Indsats

Det er sjovest at spille The Mummy for rigtige penge. Men før du åbner en konto samt bruger de 1500kr, er det bedst du orienterer om The Mummy’s minimums indsats.

Uden en Sats En knap, er du nødt til selv at vælge minimum værdi på 0.1kr i linjeindsats.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.1. Det kan du gange med de 25 betalingslinjer og derved får du 2.5kr i alt.

The Mummy’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 25 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 25 linjer er, at du kan udløse alle The Mummy’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 2.5kr, giver Playtech dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

På The Mummy kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 25 linje. I kontant svarer det til 2000kr. Da Playtech ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på The Mummy, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. The Mummy udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

Selvom The Mummy er et sjovt spil, er det ikke tilbagebetalingsprocenten der trækker i en – 92.02%.

Særlige Funktioner på The Mummy

Her på The Mummy finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem.

Scatter

Playtech har givet The Mummy et scatter symbol, som de har kaldt Mummy Logo. Det kan udløse gevinst på 150 gange din indsats.

Her ses et billede af scatter symbolet:

spil The Mummy gratis

Wild

Wild symbolet Mummy erstatter The Mummy’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Evelyn Carnahan symboler. Så kan Mummy symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 2000 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på The Mummy

Herover kan du se et billede af Mummy symbolet.

Ekspanderende Wild

Netop som du troede The Mummy ikke kunne blive bedre, i betragtning af at der allerede er en wild, valgte Playtech at tilføje et Mummy symbol. Det kan udvide sig og dække samtlige 5 hjul, hvorefter din linjeindsats vil blive ganget med .

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men The Mummy har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 10000 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Playtech spil.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på The Mummy er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Playtech vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle The Mummy’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som Playtech har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 20 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Rick O’Connell, som vil belønne dig med 10000 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Evelyn Carnahan symboler på en af de 25 linjer, vil din saldo stige med 2000 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som Imhotep der stadig udbetaler fint, med 500 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Scorpion King og Treasure Chest er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 250 og 75 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; Blue Beetle, vil du nyde godt af en bwin’s spilkonto booster på 50 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre video spil udbetaler ikke nær så godt.

The Mummy online gratis Spil The Mummy hos bwin 

Indsats Størrelse

På The Mummy er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Vælg niveauet af din indsats
 • Indstil den kontante værdi af din indsats per linje

I modsætning til andre Playtech spil, vil de 25 linjer på The Mummy altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 23 linjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på The Mummy er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 25 linjer.

Hvad er bwin’s mønter værd?

Mønterne på The Mummy har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Gevinst med The Mummy’s multiplikator

Mummy Power er en simpel, men meget effektiv linje multiplikator funktion som er en god erstatning for den manglende The Mummy jackpot.

Reglerne for Mummy Power er simple: når du får den, vil du modtageså meget som 9 gange den gevinst du har udløst. Vinder du på flere linjer, vælger The Mummy at gange den største gevinst med multiplikatoren. Playtech har inkluderet en række af multiplikatorer, hvoraf den mindste er 3 gange.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvilke features er der på The Mummy?

The Mummy’s Bonus Features

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Lost City Adventure and Mummy Hunt, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på The Mummy.

Spil The Mummy hos bwin 

Dobbelt eller Intet Funktion på The Mummy

Desværre, er der ingen gamble feature på The Mummy. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Playtech spil.

Hvad er The Mummy Gratis Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino, kan du ofte modtage en velkomstbonus i form af gratis spins. Hvor de gratis spins der udløses når du spiller en Playtech spillemaskine er et bonusspil. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Som en belønning, vil The Mummy en gang imellem udløse 5 free spins som kan give dig store gevinster.

Du vil måske blive skuffet over at du kun kan få bwin free spins på The Mummy. Fordelen ved disse free spins er dog, at du kan få en pæn gevinst:

The Mummy’s Design & Grafik

Playtech designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 20 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Spille The Mummy i fuldskærm
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se The Mummy’s regler

Klar til at spille The Mummy med rigtige penge?

Ingen prangende grafik på The Mummy. Så det første du lægger mærke til, er nok denne video spilleautomat’s gevinster – op til 10000 gang din indsats per linje, hvilket din bwin konto ville sætte pris på.

Således spilles The Mummy spillemaskine med rigtig indsats:

Spil The Mummy online hos bwin, hvis du vil spille denne Playtech spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en bwin spilkonto:

 • Gå til bwin’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på dit første indskud
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille The Mummy med bwin’s casino penge

Udbetaling af The Mummy Gevinst

Når du tager imod den 100% bwin bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 70, før du kan udbetale din The Mummy gevinst. Du kan altid tjekke bwin’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Du finder det ikke under The Mummy’s Info sektion.

Spil The Mummy For Sjov Hos bwin

Spil The Mummy online for sjov. Hos bwin tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste Playtech spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Når du vil prøve denne Playtech spillemaskine, skal du bare åbne en bwin spilkonto. Men kig lige på spillet’s bonus funktioner, udbetalinger først.

Bliv introduceret til denne Playtech spillemaskine, ved hjælp af spil for sjov funktionen hos bwin eller du kan skifte til rigtige penge. Det kræver desuden at du indbetaler minimum 100kr, og vælger at du vælger din linjeindsats – minimum 0.1kr per linje. Og glem ikke, at du kan nyde en bwin velkomstbonus på 100% oven i dit eget indskud – uden brug af bwin bonuskode.

Vil The Mummy give mig kontante gevinster, hvis jeg spiller gratis tilstand?

bwin Gratis Bonus til Playtech Spil

Det er rigtigt, at der ikke findes en bwin no deposit bonus, men i det mindste er der en 100% velkomstbonus til at spille The Mummy. Desuden, bwin’s minimum indbetaling bare 100kr, så selv dette Playtech spil kan holdes kørende i noget tid.

Findes The Mummy mobil spillemaskine hos bwin?

Ja, du kan blive underholdt af The Mummy mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android enheder. Download bwin app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. The Mummy tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 92.02%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade bwin’s iOS app i iTunes eller på bwin’s website. The Mummy er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder bwin Android app i Google Play eller på bwin’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en bwin eller The Mummy app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at bwin ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Playtech fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om bwin i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til The Mummy samt andre Film tema spil.

Hvad er den største gevinst på The Mummy?

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på The Mummy? Bare kig nærmere på dette Film relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Rick O’Connell – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 10000. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Findes der The Mummy tricks til at få gevinst?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen The Mummy tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, The Mummy’s udbetalingsprocent samt bwin’s house edge. Udbetalingsprocenten er The Mummy’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som bwin i gennemsnit beholder.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Playtech spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

På The Mummy får du en god udbetalingsprocent på 92.02%, samtidig udbetaler den.

Information om Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Grundlagt: 1999
Spil The Mummy ved bwin