Anmeldelse af Sultan’s Gold Online Spilleautomat

Spil Sultan's Gold nu 

Spil Sultan’s Gold online hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Sultan’s Gold Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Playtech spilleautomater for at få en bwin bonus. Spil Sultan’s Gold online – bwin har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 1500kr uden brug af bwin bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en bwin konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Sultan’s Gold.

Træt af at lede efter en bwin bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en bwin bonus. Du kan alligevel få en 100% bwin velkomstbonussom kan bruges på Sultan’s Gold spilleautomat.

Ny bruger bwin velkomstbonus

For at modtage en 100% bwin velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 100kr og din saldo vil stige med en 100% bwin bonus som fordobler enhver sum op til 1500kr. Du kan måske bruge disse penge til at prøve Sultan’s Gold spillemaskine.

Spil Sultan's Gold hos bwin 

Overblik

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Sultan’s Gold online lige nu. Med beskeden grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Sultan’s Gold er nok en af de populæreste Playtech spillemaskiner. Med et Adventure tema som selv Orient fans aldrig bliver trætte af.

Sultan’s Gold spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 5000 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, alt sammen med en lav indsats per linje på 0.1.

Sultan’s Gold Spil Funktioner

Sultan’s Gold henvender sig ikke bare til Orient fans. Lad os se nærmere på hvad Sultan’s Gold rent faktisk tilbyder.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel gratis bonus spins samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 5000 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 94.99%.

Opret en gratis bwin konto og spil Sultan’s Gold online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Sultan’s Gold app spilleautomat direkte fra mobilen med bwin download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Sådan blev Sultan’s Gold udviklet

Sultan’s Gold blev udgivet i 2012 af spiludviklere fra Playtech, som stadig i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer samtidig regelmæssigt denne video, så man altid får en god oplevelse på Sultan’s Gold.

Spilleinformation

Her finder du en liste over reglerne for Sultan’s Gold:

 • Du skal have minimum af samme symbol på en af de 20 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer som du har valgt
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 10 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på Sultan’s Gold indeholder 10 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Hvordan virker Sultan’s Gold?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Playtech spil, så vil denne Sultan’s Gold anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Sultan’s Gold spillemaskine online og vinde kontanter. På Sultan’s Gold, er det først og fremmest målet at få mindst sammenhængende symboler på en spillelinje fra venstre til højre.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 100% bwin velkomstbonus, på op til 1500kr.

De fleste folk foretrækker at spille Sultan’s Gold for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 2500000kr. Hos bwin, kan du spille Sultan’s Gold på deres website samt på mobil.

Hvis du kun vil spille Sultan’s Gold for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos bwin eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du har lyst – kan du downloade samtlige bwin spillemaskiner på din computer.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få min. af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot bruge Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Den bedste chance for at få 5 ens symboler på en spillelinje, får du ved at satse på så mange linjer som muligt. På Sultan’s Gold video kan du selv indstille antallet af aktive spillelinjer. For det bedste resultat, skal du spille på alle 20 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Trin for trin guide til Sultan’s Gold:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Her på Sultan’s Gold er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det vil sige at du kan vælge imellem 1 til 20 linjer. Det er selvfølgelig bedst at spille Sultan’s Gold med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at have større chance for at løbe afsted med top gevinsten på 2500000kr. Så derfor – spil Sultan’s Gold online med 20 aktive spillelinjer.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Sultan’s Gold gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

For at spille Sultan’s Gold med rigtige penge hos bwin, eller andre bwin spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Sultan’s Gold er dette meget simpelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Du behøver ikke bekymre dig om detaljerne, når det kommer til betalingslinjerne. I stedet, kan du holde dit fokus på at vinde Sultan’s Gold’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Playtech har i Sultan’s Gold valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

Man kan vælge at spille på alle 20 linjer, eller sætte antallet ned til 1. Brug spillelinje knapperne til at slå flere eller færre til.

Du kan ved et klik indstille alt, brug bare ‘Maks. Indsats’ knappen. Juster din indsats på Sultan’s Gold ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 500kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 500kr per spillelinje, hentyder Playtech at de har sigtet Sultan’s Gold mod høje indsats.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Sultan’s Gold som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Sultan’s Gold er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 99 gange i træk.

Får du et bonusspil, såsom free spins under autospil, vil denne video automatisk stoppe så du kan starte bonusspillet.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Sultan’s Gold spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Den første giver dig mulighed for at gøre spilleskærmen større og nyde Sultan’s Gold spillet i fuld skærm.

Lyden på Sultan’s Gold kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

Playtech har gjort det muligt at justere lydstyrken på Sultan’s Gold, så du selv kan vælge niveauet.

Alle Symbolerne på Sultan’s Gold

På Sultan’s Gold spilleautomat finder du 10 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Sultan
 • Princess Jasmine
 • Aladdin’s Lamp
 • Ace and King
 • 10, Jack and Queen

Du vil derudover også finde:

 • Sultan’s Palace wild symbol
 • Sultan’s Palace scatter symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Sultan. Er du så heldig at få Sultan 5 gange på alle 20 spillelinjer kan du få udbetalt 5000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Sultan symboler udbetale 5000 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses Sultan’s Gold’s højst udbetalende symbol:

Det næstbedst udbetalende symbol er Princess Jasmine. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 2000 gange din indsats, men satser du 500kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 1000000kr. Efter Princess Jasmine er der det gavmilde symbol Aladdin’s Lamp, som belønner dig med 750 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 375000kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Ace and King ganger din indsats med henholdsvis 150. Det lavest udbetalende symbol er 10, Jack and Queen, men selv her kan du få 100 gange din indsats, hvis du får 5 af 10, Jack and Queen.

Ikke nok med du at Sultan’s Gold har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Sultan’s Palace. Det kan fuldende samtlige Sultan’s Gold vinderkombinationer. Alene kan Sultan’s Palace symbolet give dig en gevinst på 200 gange din indsats.

Om Sultan’s Gold’s Linjer

På Sultan’s Gold video spillemaskine finder du 5 hjul og 20 betalingslinjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.Du kan vælge hvor mange linjer du vil satse på ved at indstille antallet af aktive udbetalingslinjer.

play Sultan's Gold online Spil Sultan's Gold hos bwin 

Tips om betalingslinjer:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Betalingslinjer skal være aktiveret for at du kan få gevinst dem. Får du en vinderkombination på en betalingslinje som du ikke har aktiveret, vil der ikke blive udbetalt gevinst.

Spillets Hjul

Foretrækker du video spil der er ligetil, så er Sultan’s Gold noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på Playtech’s spil.

Her finder du 10 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste Sultan’s Gold Jackpot

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Sultan’s Gold jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Sultan symbolet der giver dig en gevinst på 5000 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 2500000kr for maks. indsats på 500kr per linje eller mønter.

Sultan’s Gold’s Progressive Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Sultan’s Gold jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Playtech spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Er Sultan’s Gold en Klassisk eller Video Spilleautomat?

bwin har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Sultan’s Gold. Som er let selv for en begynder og samtidig visuelt flot med fin lyd. Sultan’s Gold er blot en ud af mange flotte Playtech spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Sultan’s Gold for rigtige penge.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Sultan’s Gold, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Kan man spille uden at downloade bwin software?

Du kan spille på to forskellige måder, enten kan du downloade bwin software eller spille direkte på sitet. Opret en bwin spilkonto, og download softwaren, derefter er du klar til at spille Sultan’s Gold download og mange andre sjove Playtech spil. Gider du ikke downloade bwin’s software på din computer, kan du i stedet vælge at spille Sultan’s Gold på websitet. Om du vælger det ene eller det andet, betyder ikke noget i forhold til dine vinderchancer. Så længe du spiller for rigtige penge. Du kan prøve Sultan’s Gold for sjov, men det er da lidt sjovere at vinde rigtige penge.

Sultan’s Gold’s Knapper

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Sultan’s Gold:

Start Knappen

For at starte Sultan’s Gold eller ethvert andet spil på bwin, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Playtech spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 2500000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Sultan’s Gold er:

 • Maks. Indsats knappen – som kan indstille din indsats i et enkelt klik
 • Turbo funktion – læs mere om den herunder
 • Fuld skærm funktionen
 • Lydstyrke indstillingen på Sultan’s Gold
 • Info sektion der giver dig mere information om Sultan’s Gold spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Sultan’s Gold’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Sultan’s Gold’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Spin. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 5 hjul, der automatisk løber afsted.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Playtech lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Playtech har gjort det muligt at stoppe autospil automatisk, når du ønsker det. Du kan for eksempel vælge, at autospil skal afbrydes hvis der kommer gratis spins.

Min. Indsats

Vil du oprette en bwin konto, for eksempel de 1500kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Sultan’s Gold.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Sultan’s Gold. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Den laveste linjeindsats er 0.1. Gang det med 20 linjer og du får 0.1kr i alt, som er minimum indsats hvis du vil spille på alle betalingslinjer.

På Sultan’s Gold kan du selv vælge antallet af aktive betalingslinjer. Du kan vælge at aktivere bare 1, eller helt op til 20 linjer. Vælger du det mindste antal, er der heller ikke ligeså stor chance for at udløse Sultan’s Gold’s gevinster, såsom bonusspil og andre sjove features.

Maks. Indsats

For at få mest ud af Sultan’s Gold, såsom jackpots samt ekstra features, skal du bruge Maks. Indsats funktionen. Alt du skal gøre, er at klikke på Maks. Indsats knappen. Maks. indsats på Sultan’s Gold er mønter – 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 10000kr.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Sultan’s Gold udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Sultan’s Gold’s tilbagebetalingsprocent er desværre under de fleste konkurrenters, på bare 94.99%.

Særlige Funktioner på Sultan’s Gold

Dette Playtech spil har et wild og scatter symbol, som er beskrevet herunder.

Scatter

Er du heldig at få Sultan’s Gold’s scatter symbol som hedder Sultan’s Palace. Så udløses en gevinst på 200 gange din indsats.

Sultan’s Gold’s scatter ser således ud:

spil Sultan's Gold gratis

Wild

Det er altid godt at få Sultan’s Palace symbolet, det kan nemlig erstatte Sultan’s Gold’s andre symboler. Så hvis du får 4 Aladdin’s Lamp symboler, kan Sultan’s Palace symbolet stå i stedet for det sidste Aladdin’s Lamp symbol, og udbetale gevinst på 750 gange din linjeindsats. Desuden har Sultan’s Palace også samme funktion som et scatter symbol.

vind rigtige penge på Sultan's Gold

Billedet her viser Sultan’s Gold’s Sultan’s Palace symbol.

Ekspanderende Wild

Sultan’s Gold har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Sultan’s Gold.

Stacked Wild

Sultan’s Gold har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 5000 gange.

Overlay Wild

På Sultan’s Gold har Playtech ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 5000 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 10 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Sultan’s Gold, skal du minimum have ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Sultan’s Gold er Sultan. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Sultan symbolet udbetaler 5000 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Princess Jasmine, vil udbetale en gevinst på 2000 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Aladdin’s Lamp symbolet, kan du få udbetalt op til 750 gange din indsats – med 5 Aladdin’s Lamp symboler på linje. Næste i rækken er Ace and King. For en vindende linje fyldt med Ace and King symboler kan du forvente 150 gange din indsats. Det mindst generøse af de 10 symboler er 10, Jack and Queen. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Sultan’s Gold – stadig kan gange din linjeindsats med 100.

Sultan's Gold online gratis Spil Sultan's Gold ved bwin 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Playtech har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstil antallet af betalingslinjer
 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

Der er 20 betalingslinjer på dette spil, men du behøver ikke at aktivere dem alle. Playtech har gjort det muligt for dig at vælge helt ned til 1. Men som du sikkert ved, påvirker det dine vinderchancer, så det er altid bedre at satse på dem alle.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 linjer. Hvis du for eksempel vælger en indsats på 1 per linje, vil du med 20 linjer på Sultan’s Gold, have en samlet indsats på mønter per spin.

Hvad er bwin’s mønter værd?

Sultan’s Gold giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Sultan’s Gold’s Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Sultan’s Gold’s 100-5000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Playtech har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange video spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Sultan’s Gold.

Bonus Runder og Free Spins

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Sultan’s Gold?

Sultan’s Gold’s Bonus Features

Spil Sultan's Gold nu 

Dobbelt eller Intet i Sultan’s Gold’s Runde

Nogle Playtech spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Sultan’s Gold har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Hvordan fungerer Sultan’s Gold Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, kan de blive tilbudt som en slags velkomstbonus. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Ja, Free Games er navnet på gratis spins funktionen på Sultan’s Gold. Spil Sultan’s Gold online og drag fordel af de 10 gratis spins i spillet.

Playtech har mange spil der tilbyder flere gratis spins end de 10 du kan få på Sultan’s Gold. Men selv med de få gratis spins, giver Sultan’s Gold en anstændig chance for gevinst. Med top gevinst på

Grafikken på Sultan’s Gold

Mange bwin spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Se Sultan’s Gold’s gevinstoversigt
 • Vælge hvor mange spillelinjer der skal være aktive
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Udvide spillet til fuldskærm
 • Vælge maks. indsats i et klik
 • Hæve/sænke lydstyrken
 • Mute Sultan’s Gold’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Sultan’s Gold’s spilleregler

Prøv Sultan’s Gold med Rigtige Penge

bwin har et godt udvalg af video spilleautomater med prangende grafik, men Sultan’s Gold er ikke en af dem. Derfor vil intet stjæle dit fokus fra at vinde jackpot.

Spil Sultan’s Gold spilleautomat for rigtige penge:

Opret din bwin konto og spil Sultan’s Gold online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en bwin konto:

 • Gå til bwin’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på dit første indskud
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Sultan’s Gold med bwin’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Hvis du vælger at modtage en 100% bwin velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 70, før din Sultan’s Gold gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om bwin’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Du finder ikke disse informationer i Sultan’s Gold’s Info sektion.

Sultan’s Gold Gratis Version

Spil Sultan’s Gold online for sjov. bwin har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste Playtech spilleautomater på PC eller mobil enhed.

Hvis du vil prøve Sultan’s Gold skal du først tilmelde sig bwin. Når du er logget ind, kan du få lov at se spillet’s bonusspil, gevinster.

Det kan være underholdende at spille bwin’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Sultan’s Gold, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 100kr og spil for ned til 0.1kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. bwin vil forlænge dit spil med en 100% bwin bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en bwin bonuskode.

Kan jeg spille Sultan’s Gold gratis og stadig vinde rigtige penge?

I modsætning til andre online casinoer, tilbyder bwin ikke en gratis bonus. Men med et minimums indskud på 100kr, kan du stadig løbe afsted med Sultan’s Gold’s top gevinst på 2500000kr.

bwin Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en bwin gratis bonus, men man kan stadig spille Sultan’s Gold med deres 100% velkomstbonus og minimums indbetaling på 100kr. Skulle det ske, at bwin tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Sultan’s Gold anmeldelse.

Kan man spille Sultan’s Gold mobil?

Ja, du kan spille Sultan’s Gold mobil på din iOS, Android enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. bwin’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Sultan’s Gold app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Vil du spille bwin på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader bwin app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Hvis du vælger at prøve Sultan’s Gold på Android enhed, så download bwin app i Google Play eller på deres site.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Sultan’s Gold eller bwin app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på bwin.

Findes der en Mobil Bonus?

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi bwin vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra bwin side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Højeste Udbetaling på Sultan’s Gold

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Sultan’s Gold? Bare kig nærmere på dette Adventure relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Sultan – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 5000. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Er der Sultan’s Gold tricks som giver større gevinstchance?

Ingen Sultan’s Gold strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Sultan’s Gold’s tilbagebetalingsprocent og bwin’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Sultan’s Gold’s 5 hjul og 20 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser bwin’s udbytte.

Playtech og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres video spil. På Sultan’s Gold er udbetalingsprocenten 94.99% – ikke den bedste vi har set.

På Sultan’s Gold får du en god udbetalingsprocent på 94.99%, samtidig udbetaler den.

Hurtigt overblik over Playtech:

 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Grundlagt: 1999
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
Spil Sultan's Gold nu