Plenty O’Fortune Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Plenty O'Fortune nu 

Spil Plenty O’Fortune og vind hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Plenty O’Fortune Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Plenty O’Fortune online med et kampagnetilbud helt uden brug af bwin bonuskode. Du kan få deres 100% bwin bonus på din første indbetaling op til 1500kr uden brug af bwin bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Playtech spil.

Bare rolig, hvis du ikke har en bwin bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en bwin velkomstbonus på 100%til at bruge på Plenty O’Fortune spilleautomat – uden at bruge en bwin bonuskode.

bwin velkomstbonus til nye spillere

Hvis du indbetaler minimum 100kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en bwin velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 100% bonus på op til 1500kr. Indbetal minimum 100kr og din spilkonto vil stige med en 100% bwin velkomstbonus.

Spil Plenty O'Fortune hos bwin 

Intro

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Plenty O’Fortune online hos bwin. Med fantastisk grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer, samt gevinster på 400000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Plenty O’Fortune’s sjove Luck-tema med til at sørge for.

Du får chancen for at vinde 250 gange din indsats på Plenty O’Fortune spillemaskine eller udløse gratis spins og bonusspil, få udbetalt gevinster på op til 400000, nyde Wishing Well feature, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Plenty O’Fortune Spilfunktioner

Plenty O’Fortune er mere end bare en spillemaskine som kun Irish Folklore fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Plenty O’Fortune kan tilbyde.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 250 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 91.95%.

Spil Plenty O’Fortune online – for eksempel hos bwin med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos bwin kan du også downloade en bwin app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Sådan blev Plenty O’Fortune udviklet

Plenty O’Fortune udkom i 2013, spillet blev den gang udviklet af Playtech, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Plenty O’Fortune altid lever op til forventningerne.

Grundregler

Samtlige regler for Plenty O’Fortune ses herunder:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 2 af samme symbol på en af de 20 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinst vil kun blive udbetalt for de valgte spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 10 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Plenty O’Fortune giver 12 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Hvorledes spiller man Plenty O’Fortune?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Playtech spil, så vil denne Plenty O’Fortune anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Plenty O’Fortune spillemaskine online og vinde kontanter. På Plenty O’Fortune, er det først og fremmest målet at få mindst 2 sammenhængende symboler på en spillelinje fra venstre til højre.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

Det er mest populært at spille Plenty O’Fortune for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 400000kr. Så hvorfor ikke prøve Plenty O’Fortune hos bwin, direkte på deres website også på mobilen.

Har du lyst vil prøvespille Plenty O’Fortune for sjov, er det muligt helt gratis på bwin også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med bwin download, men hvis du har vil – kan du installere bwin spillene på din computer.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at bruge indsats knapperne. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. 2 identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. Du kan indstille antallet af aktive spillelinjer på Plenty O’Fortune video på knapperne under hjulene. For det bedste udfald, skal du spille på alle 20 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til Plenty O’Fortune:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Her på Plenty O’Fortune er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det vil sige at du kan vælge imellem 1 til 20 linjer. Det er selvfølgelig bedst at spille Plenty O’Fortune med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at have større chance for at løbe afsted med top gevinsten på 400000kr. Så derfor – spil Plenty O’Fortune online med 20 aktive spillelinjer.

Gevinster udbetales fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket de fleste folk tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Plenty O’Fortune gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Skal du spille Plenty O’Fortune med rigtige penge hos bwin, eller et andet Playtech spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Plenty O’Fortune er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at skulle bekymre dig om detaljerne, hvad angår betalingslinjerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Plenty O’Fortune’s jackpot på 250 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har i Plenty O’Fortune valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

Du kan ændre antallet af aktive spillelinjer fra 20 linjer, og helt ned til 1. Brug bare knapperne til at slå flere til eller fra.

Vil du indstille alt på en gang, så brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at justere din indsats på Plenty O’Fortune, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.1kr og 800kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 800kr, antyder at Playtech har målrettet Plenty O’Fortune mod alle jer der altid satser stort.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Plenty O’Fortune. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Plenty O’Fortune. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 99 gange i træk.

Skulle du udløse et bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video automatisk stoppe og fortsætte med bonusspil.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Plenty O’Fortune spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Den første giver dig mulighed for at udvide spilleskærmen så du kan nyde Plenty O’Fortune spillet uden forstyrrelser.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Plenty O’Fortune.

Playtech har på Plenty O’Fortune inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lydniveauet.

Plenty O’Fortune Symboler

Du har 10 symboler på Plenty O’Fortune spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Plenty O’Fortune Logo
 • Ace and King
 • Queen, Jack and 10

Du vil derudover også finde:

 • Plenty O’Fortune wild symbol
 • Leprechaun scatter symbol
 • Wishing Well symbol
 • Pot of Gold bonus symbol
 • Leprechaun freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Plenty O’Fortune Logo. Ser du Plenty O’Fortune Logo 5 gange på en af de 20 spillelinjer vil det give dig 250 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Plenty O’Fortune Logo symboler give dig 250 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Plenty O’Fortune’s højst betalende symbol:

Det næstbedst symbol er Ace and King. Når du satser 0.1kr per linje, får du udbetalt 150 gange din indsats, men du vælger at satse 800kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 120000kr.

Hvor Plenty O’Fortune’s Wishing Well symbol kan give dig -gange per gevinstlinje. Men selv det dårligst betalende symbol Queen, Jack and 10, giver dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Foruden Wild symbolet, kan du være heldig at få et Leprechaun symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Plenty O’Fortune for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Leprechaun kan alene udbetale en gevinst på gange din indsats.

Mellem Plenty O’Fortune’s symboler, finder du også nogle man ikke ser så ofte på video spil. Dette er blandt andet Leprechaun symbolet som udløser free spins på Plenty O’Fortune, og Pot of Gold som giver dig bonusspil.

Gevinstlinjer

Plenty O’Fortune video spillemaskine og 5 hjul og 20 spillelinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.Vælg hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive linjer.

play Plenty O'Fortune online Spil Plenty O'Fortune hos bwin 

Betalingslinjerne kort fortalt:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 2 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Aktiver altid betalingslinjerne for at få udbetalt gevinst på dem. Hvis du ellers får en vindende kombination på en betalingslinje som ikke er aktiveret, vil gevinsten nemlig ikke blive udbetalt.

Spillets Hjul

Foretrækker du video spil der er ligetil, så er Plenty O’Fortune noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på Playtech’s spil.

Hjulene har 10 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol. Der er også et Wishing Well symbol, som du kun finder på Plenty O’Fortune.

Detaljer om den faste Plenty O’Fortune Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Plenty O’Fortune jackpot, men det betyder ikke at Playtech ikke har inkluderet gode gevinster. Plenty O’Fortune Logo symbolet udløser den største gevinst – 250 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 400000kr med maks. indsats på 800kr per linje eller i mønter.

Progressive Jackpots på Playtech Spil

Der er desværre ingen progressiv Plenty O’Fortune jackpot. Dog kan det være at, dette Playtech spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Playtech står bag spillemaskinen her. Som har meget detaljeretgrafik og sjove animationer. Plenty O’Fortune er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Plenty O’Fortune anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Kan Plenty O’Fortune defineres som en 3D Spillemaskine?

Nej, Plenty O’Fortune er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Spil Plenty O’Fortune med eller uden download?

Hos bwin kan du både spille Plenty O’Fortune download og online. Du skal bare oprette en spilkonto og downloade bwin software. Efter et par klik er du klar til at blive underholdt af Plenty O’Fortune samt mange andre Playtech spil. Hvis du ikke gider at have bwin’s software på din computer, kan du vælge at spille Plenty O’Fortune online. Uanset hvad du vælger, har du altid chancen for at vinde op til 400000kr. Så længe du spiller for rigtige penge. Det kan være fint at prøve Plenty O’Fortune for sjov, men det er nu bedre at vinde rigtige penge.

Info om Plenty O’Fortune’s Knapper

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Plenty O’Fortune’s knapper fungerer:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette Playtech spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Plenty O’Fortune er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 400000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Maks. Indsats knappen som øjeblikkeligt indstiller din indsats
 • Turbo knappen – du finder en uddybende forklaring herunder
 • Fuld skærm
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Plenty O’Fortune
 • Info ikon som viser dig Plenty O’Fortune’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Har du travlt med at få dine free spins samt bonusrunde afgjort, så kan du benytte dig af Turbo funktion.

Plenty O’Fortune har en Turbo knap der kan få de 5 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom gratis spins eller bonusspillet med korte dialoger og filmklip. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

Vil du læse mere om Plenty O’Fortune’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Playtech video, så du kan få mest ud af din Plenty O’Fortune oplevelse hos bwin.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Plenty O’Fortune benytte dig af autospil funktionen.

Denne nyttige funktion gør præcis, hvad navnet antyder – den gør dig fri for at skulle klikke på Spin knappen igen og igen. Hvad der er særligt praktisk, er at du kan tilpasse autospil til dine præferencer.

Plenty O’Fortune giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil. Vælg for eksempel, at autospil skal stoppe hvis du får bonusspil eller free spins.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en bwin konto, samt få en bonus på 1500kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på Plenty O’Fortune, hvis du vil spille for rigtige penge.

Da der ikke er nogen særlig knap på Plenty O’Fortune til at indstille indsatsen til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter.

Dem der godt kan lide at spille med lave indsats kan satse 0.1kr per linje, hvilket på samtlige 20 linjer bliver en indsats på 0.1kr. Men hvis du vælger færre spillelinjer, for eksempel 1, vil både indsatsen og gevinsterne være mindre.

Det er korrekt at du kan slå nogle af de 20 linjer fra for at få en mindre indsats. Du skal minimum spille på 1 linjer, men vælger du det bliver din chance for at vinde Plenty O’Fortune’s jackpot eller bonusspil også mindre.

Maks. Indsats

For størst chance for at udløse jackpot gevinst samt ekstra features, skal du huske at bruge Maks. Indsats. Blot klik på Maks. Indsats knappen. Maks. indsats er mønter eller 1 mønter på hver af de 20 spillelinjer. Maks. indsats i kontant afhænger af møntværdien. Da den maksimale møntværdi er kr, er den maksimale indsats 16000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. Plenty O’Fortune udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

På Plenty O’Fortune får du en af de laveste tilbagebetalingsprocent på markedet – på bare 91.95%.

Særlige Funktioner på Plenty O’Fortune

Blandt Plenty O’Fortune’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder. Du kan nemlig vinde bonusspil og gratis spins, hvis Pot of Gold og Leprechaun lander til din fordel. Med Plenty O’Fortune’s Wishing Well symbol kan du få ganget din linjeindsats med .

Scatter

Plenty O’Fortune har et scatter symbol som hedder Leprechaun. Det kan gange din indsats med . På Plenty O’Fortune kan scatter symbolet udløse free spins, hvilket gør det endnu bedre.

Sådan ser Plenty O’Fortune’s scatter ud:

spil Plenty O'Fortune gratis

Wild

Plenty O’Fortune har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er wild symbolet. Mangler du et enkelt symbol for at have 5 på linje, kan Wild symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 150 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Plenty O'Fortune

Ovenfor ses et billede af Plenty O’Fortune’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Plenty O’Fortune. Men du kan du nyde Plenty O’Fortune’s mange sjove features.

Stacked Wild

På Plenty O’Fortune finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 250 gangen indsatsen.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Plenty O’Fortune er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Playtech vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Vil du vide mere om symbolerne og gevinsterne på Plenty O’Fortune, skal du blot åbne Playtech’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der kan du se flere detaljer om de 10 symboler, samt hvor meget du kan vinde hvis du får 2 ens. Det bedste symbol at få er Plenty O’Fortune Logo, som udbetaler en gevinst på 250 gange din linjeindsats for 5 ens symboler på en af de 20 linjer. Derefter, kommer det gavmilde Ace and King symbol, som belønner dig med 150 gange din indsats. Men Playtech har sørget for adskillige gode gevinster på de 5 hjul. symbolet kan for eksempel gange din indsats med per linje, hvilket jo ikke er dårligt. Efterfølgende er der symbolet, som giver dig gange din indsats når du får 5 på række. Lidt mindre får du med , som tildeler en gevinst på gange linjeindsatsen. Småt er også godt. Og selv det lavest betalende symbol; Queen, Jack and 10, udbetaler 100 gange linjeindsatsen.

Plenty O'Fortune online gratis Spil Plenty O'Fortune ved bwin 

Indsats Størrelse

På Plenty O’Fortune er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Bestem hvor mange betalingslinjer du vil satse på
 • Indstil størrelsen af din indsats
 • Angiv beløb for din indsats per linje

Playtech giver dig lov at vælge mellem 1 og 20 linjer.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Hvor meget er Plenty O’Fortune’s mønter værd?

En anden måde at finindstille din indsats er ved at sætte møntværdien. Det er ikke mere kompliceret end at justere lyden eller vælge antallet af betalingslinjer du vil satse på.

Gevinst med Plenty O’Fortune’s multiplikator

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Plenty O’Fortune, men du kan stadig udløse Wishing Well bonusspillet.

Som du nok ved, er der spil med 20 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 100 til 250 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Irish Folklore spil har Wishing Well featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Plenty O’Fortune?

Plenty O’Fortune’s Bonus Runder

Jep! Er du klar til at vinde på Plenty O’Fortune? Der gemmer sig nogle fantastiske gevinster i End of the Rainbow runden. Få dem ved at ramme Pot of Gold symboler på dette video spil’s hjul.

Spil Plenty O'Fortune ved bwin 

Dobbelt eller Intet Funktion på Plenty O’Fortune

På nogle Playtech spil, er der en såkaldt Gamble funktion. Dette mini-spil giver dig chancen for at fordoble din sidste gevinst, ved hjælp af en simpel form for lodtrækning eller ved at du skal gætte farven på det næste kort i bunken. Det er udelukkende baseret på held, og derfor kaldes det gamble – eller risiko, dobbelt-op, plat eller krone, rød eller sort… Hvis du gætter rigtigt, vil din sidste gevinst blive fordoblet, hvis ikke, mister du din gevinst som du valgte at gamble. Plenty O’Fortune tilbyder ikke Dobbelt eller Intet funktionen, hvilket er en skam, for det er så sjovt. Det betyder dog, at der er intet der kommer mellem dig og din gevinst på Plenty O’Fortune.

Kan jeg få Plenty O’Fortune Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Plenty O’Fortune free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med de spins du får af et casino. De første er et specielt bonusspil på spillemaskinen, hvor den anden er et casino’s bonus tilbud. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Plenty O’Fortune, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Ja! Du vil helt sikkert få det sjovt med de 12 free spins som du kan vinde på Plenty O’Fortune.

Antallet af bwin gratis spins som du kan få på denne Luck spillemaskine er det hele værd – der er 12 gratis spins på spil, sammen med

Plenty O’Fortune’s Visuelle Effekter

Foruden Plenty O’Fortune’s flotte grafik, der virkelig understøtter Luck-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver bwin spillere lov til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge antal aktive gevinstlinjer
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Spille Plenty O’Fortune i fuldskærm
 • Vælge maks. indsats
 • Justere Plenty O’Fortune’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Se mere om Plenty O’Fortune under Info

Folk der elsker Irish Folklore tema’et, får en autentisk oplevelse på Plenty O’Fortune, dels takket være dens lyd som Playtech har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 400000kr uden at blive distraheret, så brug Plenty O’Fortune’s mute eller lydstyrke indstilling til at gøre noget ved det.

Spil Plenty O’Fortune for Penge

Playtech gav den virkelig hele armen da de designede Plenty O’Fortune og det kan ses – den er farverig og levende. Med 20 betalingslinjer som kan udbetale op til 400000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Sådan spilles Plenty O’Fortune for rigtige penge:

Spil Plenty O’Fortune online med en spilkonto hos bwin. Opret din bwin konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til bwin’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på din første indbetaling
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Plenty O’Fortune med bwin’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Ved at aktivere den gavmilde 100% bwin bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 70. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Plenty O’Fortune gevinst, før dette er nået. Du kan læse mere om omsætningskravet i bwin’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget Playtech har inkluderet, så derfor kan du ikke finde information om dette under Plenty O’Fortune’s Info sektion.

Skal jeg indbetale for at spille Plenty O’Fortune?

Hvis du ikke kender Plenty O’Fortune, giver bwin dig mulighed for at prøve dette Playtech spil i en gratis version. Spil Plenty O’Fortune online på din mobil eller PC.

Efter du har tilmeldt dig bwin kan du prøve denne Playtech spillemaskine gratis. Du kan også få flere oplysninger om spillet’s bonus features, særlige grafik og udbetalinger.

Nej, det kunne ellers være fedt. Men bwin kræver et lavt minimums indskud på 100kr, og for det beløb kan du på Plenty O’Fortune få en god gevinst på 400000kr.

bwin Gratis Bonus uden krav om Indskud

Selvom der ikke er en bwin gratis bonus, kan Playtech fans stadig nyde godt af deres 1500kr indbetalingsbonus. Du kan selvfølgelig forvente at vi opdaterer denne Plenty O’Fortune anmeldelse hvis bwin tilføjer et bonus tilbud uden indbetaling.

Er Plenty O’Fortune mobil tilgængelig hos bwin?

Ja, du kan spille Plenty O’Fortune mobil på din iOS, Android enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. bwin’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Plenty O’Fortune app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Du kan spille Plenty O’Fortune når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download bwin’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

bwin app er tilgængelig til samtlige Android enheder, enten via Google Play eller bwin’s hjemmeside. Så kan du få kontante gevinster direkte på mobilen.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Plenty O’Fortune eller bwin app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på bwin.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har bwin valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Plenty O’Fortune eller andre Luck tema spil på bwin mobil, må du betale af egen lomme.

Maks. Gevinst på Plenty O’Fortune

Den er ikke let at få, men Plenty O’Fortune’s topgevinst på 250 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Plenty O’Fortune Logo symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Plenty O’Fortune’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Er der en Plenty O’Fortune strategi til at vinde?

Ingen Plenty O’Fortune strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Plenty O’Fortune’s tilbagebetalingsprocent og bwin’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Plenty O’Fortune’s 5 hjul og 20 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser bwin’s udbytte.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Plenty O’Fortune er den 91.95%, hvilket er en smule lavt.

Plenty O’Fortune har en udbetalingsprocent på 91.95%, så disse 20 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Plenty O’Fortune kommer hyppigt, dog er beløbene ikke så store.

Info om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Plenty O'Fortune hos bwin