Spil Neptune’s Kingdom Online

Spil Neptune's Kingdom hos bwin 

Spil Neptune’s Kingdom og vind hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Neptune’s Kingdom Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Playtech spilleautomater for at få en bwin bonus. Spil Neptune’s Kingdom online – bwin har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 1500kr uden brug af bwin bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en bwin konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Neptune’s Kingdom.

Træt af at lede efter en bwin bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en bwin bonus. Du kan alligevel få en 100% bwin velkomstbonussom kan bruges på Neptune’s Kingdom spilleautomat.

bwin velkomstbonus til nye spillere

Hvis du indbetaler minimum 100kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en bwin velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 100% bonus på op til 1500kr. Indbetal minimum 100kr og din spilkonto vil stige med en 100% bwin velkomstbonus.

Spil Neptune's Kingdom hos bwin 

Intro

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spilleautomat, så er Neptune’s Kingdom måske noget for dig. Med fantastisk grafik, 3 hjul og 5 betalingslinjer som udbetaler op til 1250000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Neptune’s Kingdom online – en af Playtech’s mest elskede spil, med et Mythology tema som er blandt Roman Gods fans favoritter.

På Neptune’s Kingdom spillemaskine kan du vinde 150 gange din linjeindsats, få kontante gevinster på op til 1250000, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Neptune’s Kingdom Funktioner i Spillet

Neptune’s Kingdom er meget mere end blot en spillemaskine som kun Roman Gods fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Neptune’s Kingdom kan tilbyde.

Her er mange fremragende features som for eksempel samt 6 symboler på denne classic spillemaskine.

Jackpotten er 150 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 97.19%.

Med gratis bwin konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig bwin i dag og spil Neptune’s Kingdom online. bwin har deres helt egen app, hvor du kan spille Neptune’s Kingdom app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Sådan blev Neptune’s Kingdom udviklet

I 2007 blev Neptune’s Kingdom udviklet af Playtech, som også i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer jævnligt dettee classic spil, for at holde Neptune’s Kingdom så gnidningsløst som muligt.

Spilleregler

Samtlige regler for Neptune’s Kingdom ses herunder:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 5 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for kombinationer fra venstre til højre
 • Gevinst udbetales kun for de valgte spillelinjer
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Minimum indsats er fastsat til 1
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Hvordan fungerer Neptune’s Kingdom?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Playtech spil, så vil denne Neptune’s Kingdom anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Neptune’s Kingdom spillemaskine online og vinde kontanter. På Neptune’s Kingdom, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Første skridt er, at vælge hvordan og hvor du vil spille. Casinoet her tilbyder dig en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Neptune’s Kingdom for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 1250000kr. Spil Neptune’s Kingdom hos bwin, på deres site eller på din mobil.

Ønsker du blot at prøve Neptune’s Kingdom for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos bwin eller på din mobil. Du behøver ikke bwin download, men hvis du har lyst – kan du installere bwin software på din computer.

Når du har åbnet spillet, skal du klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at justere møntværdien, dette øger din indsats men også beløbet du kan vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 3 symboler udløses den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 3 ens symboler på en gevinstlinje.

Neptune’s Kingdom trin for trin guide:

 • Først skal du bestemme dig for, hvor mange spillelinjer du ønsker at satse på.

Spil Neptune’s Kingdom online med 5 spillelinjer fordelt over 3 hjul. Du kan selv vælge at satse på imellem 1 til 5 linjer. For at øge muligheden for at vinde 1250000kr, er det bedst at spille Neptune’s Kingdom med så mange aktive spillelinjer som muligt. Derfor anbefaler vi at du beholder 5 aktive spillelinjer på Playtech’s Neptune’s Kingdom.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spilleautomater. Udbetalingerne er ikke hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Tværtimod er der spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 5 linjer.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

For at spille Neptune’s Kingdom med rigtige penge hos bwin, eller en anden bwin spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Neptune’s Kingdom er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at skulle bekymre dig om detaljerne, hvad angår betalingslinjerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Neptune’s Kingdom’s jackpot på 150 gange din linjeindsats.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Playtech har besluttet at holde mønt indstillingen i Neptune’s Kingdom fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Her kan du satse på op til 5 linjer, eller sænke antallet helt ned til 1.

For at indstille alt ved et klik, brug ‘Maks. Indsats’ og ‘Sats En’ knapperne.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 0.1kr og 50kr per linje. Den relative store maks. indsats på 50kr per linje, antyder at Playtech har rettet Neptune’s Kingdom spillet mod folk som satser stort.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 3 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Neptune’s Kingdom som du før indstillede. Playtech har ikke inkluderet en autospil funktion på denne classic. Du bliver derfor nødt til at blive ved med at klikke på Spin, hvis du vil have et spin mere på Neptune’s Kingdom.

 • Inden du går i gang med at spille Neptune’s Kingdom spilleautomat, bør du også overveje indstillingerne for lydstyrken og fuld skærm.

På Neptune’s Kingdom kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Playtech burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde Neptune’s Kingdom spillet.

Spillet har heller ingen lydløs funktion.

Symboler på Neptune’s Kingdom

Du har 6 symboler på Neptune’s Kingdom spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Treasure Chest
 • Mermaid
 • Trident
 • Blue Fish
 • Lobster
 • Orange Fish

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Treasure Chest. Får du Treasure Chest 3 gange på alle de 5 spillelinjer vil du få 150 gange din indsats. Med maks. indsats på 5 på alle 5 spillelinjer, vil 3 Treasure Chest symboler give dig 150 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser Neptune’s Kingdom’s bedst betalende symbol:

Det næstbedst udbetalende symbol er Mermaid. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 50 gange din indsats, men satser du 50kr per linje og får 3 af disse symboler, kan du vinde 2500kr. Efter Mermaid er der det gavmilde symbol Trident, som belønner dig med 40 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 2000kr når du spiller med maks. indsats og 3 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Blue Fish og Lobster ganger din indsats med henholdsvis 30 og 25. Det lavest udbetalende symbol er Orange Fish, men selv her kan du få 20 gange din indsats, hvis du får 3 af Orange Fish.

Om Neptune’s Kingdom’s Betalingslinjer

Neptune’s Kingdom er en spilleautomat med 3 hjul og 5 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 3 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.Du kan vælge hvilke linjer du vil spille på ved at klikke på hver linje for at slå den til eller fra.

Du kan også bruge maks. indsats og sats en knapperne til hurtigt at lave et standard valg. Men husk, at antallet af linjer du spiller på i dette Playtech spil afgør størrelsen af din gevinst. Jo flere linjer du vælger på Neptune’s Kingdom, jo større er din gevinst.

play Neptune's Kingdom online Spil Neptune's Kingdom hos bwin 

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

Hjulene på Neptune’s Kingdom følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Playtech. Så er du vant til at spille classic spil, skulle Neptune’s Kingdom være ligetil for dig.

Her finder du 6 symboler.

Neptune’s Kingdom Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Neptune’s Kingdom jackpot, er der andre fordele som Treasure Chest symbolet der udløser gevinst på 150 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 1250000kr i kontanter for maks. indsats på 50kr per linje eller 5 i mønter.

Neptune’s Kingdom’s Progressive Jackpot

Man kan ikke vinde en progressiv Neptune’s Kingdom jackpot. Dog er det er muligt at, der findes en jackpot på et af de casinoer som udbyder dette Playtech spil, så du stadig har chancen for at vinde en jackpot præmie.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Leder du efter en klassisk spilleautomat, så er Neptune’s Kingdom den helt rigtige. Neptune’s Kingdom er en traditionel Las Vegas spilleautomat. Som selvfølgelig ikke har ligeså mange funktioner som Playtech’s spillemaskiner, men i stedet tilbyder et klassisk look og gode præmier.

Hvad betyder en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Neptune’s Kingdom, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Er bwin download et must?

Du kan vælge at spille online eller downloade bwin software. Når du er logget ind på din bwin spilkonto, kan du blive underholdt af Neptune’s Kingdom samt adskillige andre Playtech spil. Lige gyldigt om du spiller Neptune’s Kingdom download eller ej, kan løbe afsted med en gevinst på op til 1250000kr. Prøv først Neptune’s Kingdom for sjov, for at se om det er noget for dig. Men husk at du skal spille for rigtige penge, hvis du vil vinde rigtige penge.

Hvordan bruges Knapperne?

Lær hvordan du bruger knapperne på Neptune’s Kingdom:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på bwin, hedder som oftest Spin eller Start. På Neptune’s Kingdom kaldes den Spin. Et klik på den og de 3 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde mønter som forøger din saldo med 1250000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Neptune’s Kingdom inklusiv:

 • Brug Sats En og Maks. Indsats knapperne hvis du vil indstille din indsats til minimum eller maks.
 • Indstil mønter

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere så kan du bruge Turbo knappen.

Der er desværre ikke en Turbo knap på Neptune’s Kingdom.. Hvilket der normalt heller ikke er på klassiske spilleautomater.

Information Fanen

Info knappen finder du normalt på de alle classic spil. Men desværre ikke på dette Playtech spil. Neptune’s Kingdom’s udbetalingstabel, kan ses ved siden af hjulene, og indeholder alle de vigtigste informationer. Vil du have mere information om reglerne for Neptune’s Kingdom, kan du kontakte bwin’s medarbejdere.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Neptune’s Kingdom for rigtige penge. Denne funktion er desværre ikke tilgængelig på Neptune’s Kingdom. Vi kan kun håbe at Playtech vil inkludere Autospil i en opdatering.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en bwin konto samt gøre krav på din bonus på 1500kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Neptune’s Kingdom, når du spiller for rigtige penge.

Hvis du foretrækker at satse småt, vil du kunne lide Neptune’s Kingdom. Her kan du indstille din indsats til minimum, ved at klikke på Sats En.

Den højeste indsats på Neptune’s Kingdom er 50kr. Men er du lidt mere forsigtig med din indsats, har Playtech også inkluderet et minimums indsats på bare 0.1kr per betalingslinje. Du kan også have en linjeindsats på 1, men det betyder også at du ikke får Neptune’s Kingdom’s største gevinster.

Du kan vælge mindre end de 5 linjer, hvilket også vil mindske din indsats. Det laveste antal linjer du kan satse på er 1, men gør du det vil det også betyde at du har lavere chance for at vinde Neptune’s Kingdom’s jackpot.

Maks. Indsats

For at forbedre dine vinderchancer på Neptune’s Kingdom, kan du vælge maks. indsats. Playtech har gjort dette valg let ved at tilføje en yes knap som kun kræver et enkelt klik. I menuen på dette 3-hjuls spil, kan du vælge 1 mønter per linje, hvilket er 5 mønter per spin når 5 linje er aktive. I kontanter, er det 250kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Neptune’s Kingdom udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en klassisk spilleautomat med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Neptune’s Kingdom’s tilbagebetalingsprocent på niveau med de højeste betalende spil – med en flot 97.19%.

Særlige Funktioner på Neptune’s Kingdom

Neptune’s Kingdom har nogle rigtig fine symboler, inklusiv et wild symbol.

Scatter

Kedeligt nok er der ingen Scatter på Neptune’s Kingdom.

Wild

Wild symbolet også kaldet , erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 2 ens Mermaid symboler plus et symbol, svarer det til 3 ens Mermaid symboler, og vil blive belønnet med 50 gange din linjeindsats. Folkene bag Neptune’s Kingdom har holdt det simpelt, wild symbolet fungerer nemlig også som scatter.

Selvom Neptune’s Kingdom er et underholdende spil med mange features, er det dog lidt ærgeligt at det ikke har et wild symbol. Det må være en forglemmelse fra Playtech’s side, som vi håber de får rettet op på.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 3-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Neptune’s Kingdom.

Stacked Wild

På Neptune’s Kingdom finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 150 gangen indsatsen.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 3 hjul, kan du drage fordel af Neptune’s Kingdom’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr1250000.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Her finder du en komplet liste over alle 6 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Neptune’s Kingdom, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 3 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 3 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Neptune’s Kingdom er Treasure Chest. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Treasure Chest symbolet udbetaler 150 gange din linjeindsats, hvis du får alle 3. Det næstbedste symbol, Mermaid, vil udbetale en gevinst på 50 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Trident symbolet, kan du få udbetalt op til 40 gange din indsats – med 3 Trident symboler på linje. Næste i rækken er Blue Fish. For en vindende linje fyldt med Blue Fish symboler kan du forvente 30 gange din indsats. Mens 3 Lobster symboler, vil belønne dig med 25 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 6 symboler er Orange Fish. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Neptune’s Kingdom – stadig kan gange din linjeindsats med 20.

Neptune's Kingdom online gratis Spil Neptune's Kingdom hos bwin 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Playtech har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Aktiver det ønskede antal af linjer
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

Playtech giver dig lov at vælge mellem 1 og 5 linjer.

Hvad er værdien af en mønt?

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden.

Multiplikator Funktionen

Der er mange classic spil som har en gevinst multiplikator. Neptune’s Kingdom’s 20-150 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Playtech har ikke inkluderet en multiplikator på dette spil. Selvom mange classic spil har denne funktion, finder du ikke sådan en på Neptune’s Kingdom.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Neptune’s Kingdom?

Bonusser på Neptune’s Kingdom

Spil Neptune's Kingdom hos bwin 

Neptune’s Kingdom’s Gamble Runde

Playtech har ikke inkluderet en gamble funktion på Neptune’s Kingdom. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en klassisk spillemaskine, fordi så kan du spinde de 3 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Findes der Free Spins på Neptune’s Kingdom?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer giver nogle gange gratis spins som en særlig bonus. Hvor gratis spins på en spillemaskine, er en bonus funktion som kan vindes i spillet. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Neptune’s Kingdom i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Det er super ærgeligt at Playtech ikke har inkluderet en gratis spins funktion på Neptune’s Kingdom. Og samtidig, er der heller ingen bwin gratis spins. Desuden, har du altid chancen for at vinde 150 gange din linjeindsats – hvilket jo ikke er dårligt!

Den Visuelle Oplevelse

Neptune’s Kingdom er en old school spilleautomat. Enkel og ligetil, med knapper som du kan bruge til at:

 • Justere møntværdien
 • Vælge Neptune’s Kingdom’s min. indsats
 • Vælge Neptune’s Kingdom’s maks. indsats

Folk der elsker Roman Gods tema’et, får en autentisk oplevelse på Neptune’s Kingdom, dels takket være dens lyd som Playtech har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning.

Klar til at spille Neptune’s Kingdom med rigtige penge?

Der er ikke så mange classic spillemaskiner med så dårlig og simpel grafik som dette Playtech spil. Men til gengæld, har de sørget for at Neptune’s Kingdom’s gevinster er uregelmæssige men en god størrelse.

Således kan du spille Neptune’s Kingdom online for rigtig indsats:

Spil Neptune’s Kingdom online med en spilkonto hos bwin. Opret din bwin konto i løbet af 3 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til bwin’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på dit første indskud
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Neptune’s Kingdom med bwin’s casino penge

bwin’s Udbetalingsmetoder

For at kunne udbetale din Neptune’s Kingdom gevinst efter at have modtaget den 100% bwin velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 70. For din egen skyld, bør du altid læse bwin’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din bwin bonus. Du finder ingen information om dette i Playtech regler.

Hvordan kan jeg spille Neptune’s Kingdom gratis?

Spil Neptune’s Kingdom online for sjov. Hos bwin tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste Playtech spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Hvis du vil teste Neptune’s Kingdom kræver det at du åbner en bwin konto. Men den giver dig også adgang til og flere information om spillet, såsom gevinsterne.

Vil du prøve Neptune’s Kingdom gratis? Så benyt bwin’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Neptune’s Kingdom kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 100% bwin velkomstbonus, som ikke kræver en bwin bonuskode.

Vil Neptune’s Kingdom give mig kontante gevinster, hvis jeg spiller gratis tilstand?

Nej helt gratis er det ikke. Men bwin beder kun om et indskud på 100kr. Og er du heldig kan du vinde helt op til 1250000kr på Neptune’s Kingdom.

bwin Gratis Bonus uden krav om Indskud

Lige nu kan du ikke få en bwin No Deposit Bonus. Det eneste bonus tilbud bwin har kræver et indskud. Men i det mindste har bwin et minimum indskud på bare 100kr, mere kræver det ikke at få de 3 på Neptune’s Kingdom til at spinde.

Findes der en bwin App med Neptune’s Kingdom?

Ja, du kan spille Neptune’s Kingdom mobil på din iOS, Android enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. bwin’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Neptune’s Kingdom app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Alle brugere af en iOS enhed, som en iPhone eller iPad, kan spille Neptune’s Kingdom via en fed bwin app som kan hentes på iTunes eller bwin’s eget site.

Du finder mange Playtech spilleautomater hvis du downloader bwin’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Neptune’s Kingdom eller bwin app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Neptune’s Kingdom.

Findes der en Mobil Bonus?

Det er ærgeligt at bwin ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Neptune’s Kingdom på sin mobile enhed. Men dette Playtech spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 1250000kr.

Neptune’s Kingdom’s Store Gevinst

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Neptune’s Kingdom? Bare kig nærmere på dette Mythology relaterede spil’s gevinstoversigt. Hvad du vil se, er at Treasure Chest – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 150. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 3 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Neptune’s Kingdom strategi?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Neptune’s Kingdom tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette lidt ensformige spil afhænger af to ting, Neptune’s Kingdom’s udbetalingsprocent samt bwin’s house edge. Udbetalingsprocenten er Neptune’s Kingdom’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som bwin i gennemsnit beholder.

Playtech og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres classic spil. På Neptune’s Kingdom er udbetalingsprocenten 97.19% – hvilket er utroligt flot!

Neptune’s Kingdom tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 97.19%, så du vil blive belønnet med.

Intro til Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Neptune's Kingdom hos bwin