Anmeldelse af Jackpot Giant Online Spilleautomat

Spil Jackpot Giant ved bwin 

Spil Jackpot Giant hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Jackpot Giant Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Playtech spilleautomater for at få en bwin bonus. Spil Jackpot Giant online – bwin har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 1500kr uden brug af bwin bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en bwin konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Jackpot Giant.

Hvis du ikke er bekendt med hvilke bwin bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en bwin velkomstbonus på 100% op til 1500kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt bwin bonuskode.

Få en bwin Velkomstbonus

100% mere oven i det beløb du indbetaler – er det bwin tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 100kr. Det er let at indbetale til din bwin konto, en Skrill konto kan bruges. For eksempel, vil 100% i et beløb på 100kr blive tilføjet efter du indbetaler 100kr. Dobbelt så mange penge, dobbelt så meget sjov!

Spil Jackpot Giant ved bwin 

Spiloversigt

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Jackpot Giant online lige nu. Med beskeden grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 50 betalingslinjer som kan udbetale op til 2000000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Jackpot Giant er nok en af de populæreste Playtech spillemaskiner. Med et Gold tema som selv Treasure fans aldrig bliver trætte af.

Et spin på Jackpot Giant spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 500 gange din indsats, udløse store gevinster i bonusspillet, udbetale gevinster på op til 2000000, det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Jackpot Giant Funktioner i Spillet

Jackpot Giant er meget mere end bare en spillemaskine som kun Treasure fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Jackpot Giant kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som en underholdende Jackpot Giant bonus runde, samt 12 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

På spillet finder du også en progressiv jackpot

Spil Jackpot Giant online og vind kontante præmier hos bwin. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille Jackpot Giant app version, direkte fra din mobil hos bwin. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Jackpot Giant’s Historie

Oprindeligt blev Jackpot Giant udgivet og udviklet i 2015, af Playtech som stadig har licens på spillet. Playtech opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Jackpot Giant oplevelse.

Regler for Spillet

Jackpot Giant reglerne ses i oversigten herunder:

 • Du skal have minimum 2 af samme symbol på en af de 50 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Mindste indsats er
 • Den progressive jackpot udbetaler hele gevinst puljen når jackpotten udløses
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Hvordan virker Jackpot Giant?

Det handler om at få mindst 2 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Jackpot Giant, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Jackpot Giant online og få store gevinster.

Første skridt er, at vælge hvordan og hvor du vil spille. Casinoet her tilbyder dig en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

De fleste folk foretrækker at spille Jackpot Giant for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 2000000kr. Hos bwin, kan du spille Jackpot Giant på deres website samt på mobil.

Vil du spille Jackpot Giant for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos bwin eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du har lyst – kan du installere bwin software på din computer.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Jackpot Giant skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 50 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Din trin for trin guide til at spille Jackpot Giant:

 • Først skal du bestemme dig for, hvor mange spillelinjer du ønsker at satse på.

Her på Jackpot Giant er der 50 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 50, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Jackpot Giant online og der er god chance for at du vinder helt op til 2000000kr på de 50 linjer.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Jackpot Giant gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

For at spille Jackpot Giant med rigtige penge hos bwin, eller en anden bwin spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Jackpot Giant er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Jackpot Giant’s progressive jackpot.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen i Jackpot Giant låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Som tidligere nævnt, når du spiller Jackpot Giant vil det altid være med alle 50 spillelinjer. Playtech har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Jackpot Giant.

Vil du finindstille din indsats på Jackpot Giant, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 0.8kr per linje. Det ser ud som om dette Playtech spil er målrettet til lav til mellem indsats.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Jackpot Giant forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Jackpot Giant er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 99 gange i træk.

Hvis du udløser et bonusspil under autospil, vil denne video stoppe autospil og fortsætte med bonusspil.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Jackpot Giant spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Med den første er det muligt at udvide spilleskærmen, så du kan nyde Jackpot Giant spillet uden forstyrrelser.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Jackpot Giant hele natten uden at forstyrre andre.

På Jackpot Giant har Playtech gjort det muligt at tilpasse, så du selv kan vælge lydstyrken.

Alle Symboler på Jackpot Giant

Der er 12 symboler på Jackpot Giant spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Pink Gems
 • Blue Gems
 • Yellow Gems
 • Volcano-Giant
 • Tree-Giant
 • Queen and Jack

Udover disse, finder du også:

 • Golden wild symbol
 • Hand With Coins scatter symbol
 • Golden Wild jackpot symbol
 • Jackpot Giant bonus symbol

Pink Gems er det bedst udbetalende symbol. Får du Pink Gems 5 gange på alle de 50 spillelinjer vil du få udbetalt 500 gange din indsats. Med en indsats på på alle 50 spillelinjer, vil 5 Pink Gems symboler udbetale 500 gange din indsats – eller mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Jackpot Giant:

Blue Gems er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 300 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 0.8kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 240kr. Yellow Gems er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 200 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 160kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Volcano-Giant og Tree-Giant ganger din indsats med henholdsvis 100 og 80. Og selv Queen and Jack som er det lavest betalende, vil give dig 40 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Symbolet som alle håber at se på Jackpot Giant er helt sikkert Golden Wild symbolet. Med dette symbol kan du nemlig vinde hele Jackpot Giant jackpot puljen.

Selvom Golden er det bedste symbol, er scatter symbolet Hand With Coins også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Jackpot Giant’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Hand With Coins symbolet gange din indsats med 500.

Jackpot Giant Spillelinjer

Jackpot Giant video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 50 betalingslinjer er fordelt.

Gevinstlinjer er linjer som løber hen over de 5 hjul på spillet. Det er de linjer som afgør hvor der er gevinst.

På Jackpot Giant kan man ikke slå spillelinjerne til eller fra – de 50 spillelinjer er altid aktive.

Som beskrevet ovenfor, kan du styre din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer.

play Jackpot Giant online Spil Jackpot Giant ved bwin 

Sådan får du mest ud af Jackpot Giant’s betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 2 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 50 linjer på Jackpot Giant er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 2 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Info om Jackpot Giant’s Hjul

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. Playtech udviklede Jackpot Giant med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Her finder du 12 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Alt du skal vide om den faste Jackpot Giant Jackpot

Der er ingen fastsat Jackpot Giant jackpot. Men i stedet har Playtech inkluderet et Pink Gems symbol som kan gange din indsats med 500. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 2000000kr hvis du satser maks. på 0.8kr per linje eller mønter.

Progressiv Jackpot på Jackpot Giant

En ting der gør dette 5-hjuls spil attraktivt, er den progressive jackpot. Alle der spiller bidrager nemlig til Jackpot Giant jackpot gevinsten, indtil den progressive jackpot er udløst. Derefter bliver beløbet i puljen nulstillet. Men beløbet stiger igen, eftersom spillet fortsætter.

Om Playtech’s Spilleautomater

bwin har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Jackpot Giant. Som er let selv for en begynder og samtidig visuelt flot med fin lyd. Jackpot Giant er blot en ud af mange flotte Playtech spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Jackpot Giant for rigtige penge.

Er Playtech’s Jackpot Giant en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Jackpot Giant, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Kan man spille uden at downloade bwin software?

Du har to muligheder at vælge imellem når du vil spille hos bwin – enten kan du gøre det online eller du kan downloade bwin software. Så får du til gengæld adgang til mange Playtech spil, ikke kun video spil. Opret en konto og spind de 12 symboler for at vinde store gevinster. Du kan prøve Jackpot Giant gratis, men husk at hvis du spiller for fiktive penge er der heller ingen rigtige gevinster.

Hvad Bruges Jackpot Giant’s Knapper Til?

Forklaring af knappernes funktioner på Jackpot Giant:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på bwin, hedder som oftest Spin eller Start. På Jackpot Giant kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde mønter som forøger din saldo med 2000000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Jackpot Giant inklusiv:

 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Fuld skærm funktionen
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Jackpot Giant
 • Jackpot Giant’s Info der fortæller mere om Jackpot Giant’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af bonusspillet, så kan du bruge Turbo knappen.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Jackpot Giant, så kan du bruge Info knappen. Her har Playtech inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Jackpot Giant kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. Playtech har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer.

Stop Jackpot Giant’s hjul hvis du får en speciel feature. For eksempel hvis der udløses bonusspil.

Min. Indsats

Før du åbner en bwin konto samt gør krav på din 1500kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Jackpot Giant for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Jackpot Giant. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Du kan vælge den laveste linjeindsats på 0.1 på hver af de 50 linjer, hvilket i alt er 5kr,

Jackpot Giant har faste betalingslinjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per betalingslinje. Du har altså ikke mulighed for at ændre din indsats ved at slå nogle af de 50 linjer fra. Hvis du spiller på alle 50 linjer garanterer det dig, at du kan udløse Jackpot Giant’s bonus runder, ekstra features samt free spins. Med laveste indsats på 5kr, har du mulighed for at starte forsigtigt mens du stadig kan udløse samtlige ekstra funktioner.

Maks. Indsats

Da Playtech ikke har valgt at give Jackpot Giant en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 50 linje er aktive. Kontant, er det 40kr når du vælger maks. indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Jackpot Giant’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Jackpot Giant har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100kr der satses, udbetales der i gennemsnit 96kr.

Det er i hvert fald ikke på grund af Jackpot Giant’s tilbagebetalingsprocent at folk bliver fans – 94.22%.

Særlige Funktioner på Jackpot Giant

Når det kommer til de særlige funktioner, har Jackpot Giant et wild og scatter symbol som du kan læse mere om nedenfor. Bonusspillet udløses kun hvis du får de rigtige symboler.

Scatter

Som på de fleste andre spil, er der også et scatter symbol som kaldes Hand With Coins. Det udløser en gevinst på 500 gange din indsats.

Det ser sådan her ud:

spil Jackpot Giant gratis

Wild

I tilfælde af du får 4 Yellow Gems og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 200 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Jackpot Giant’s Golden symbolsom erstatter den manglende Yellow Gems symbol.

vind rigtige penge på Jackpot Giant

Her kan du se hvordan Golden symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Du finder mange underholdende funktioner på Jackpot Giant, men den ekspanderende wild er ikke en af dem. Men hvad så? Jackpot Giant har så mange andre funktioner der kan få din saldo til at vokse.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Jackpot Giant, kan du stadig få gode gevinster helt op til 500 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Jackpot Giant er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Playtech vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

For mere information om Jackpot Giant’s symboler og gevinster, åben Playtech’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 12 symboler med detaljer om dine potentielle Jackpot Giant gevinster, som starter fra 2 ens symboler. Playtech har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Pink Gems, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 500 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 50 linjer. Dernæst, er der det generøse Blue Gems symbol, som kan gange din linjeindsats med 300. Men det stopper ikke der. Playtech tildeler også gode gevinster for 5 ens Yellow Gems symboler. Hvis heldet er med dig, kan Yellow Gems belønne dig med op til 200 gange din indsats, hvilket er god sum. Volcano-Giant er det næste i rækken, og giver 100 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra Tree-Giant, men her kan du stadig få 80 gange din linjeindsats. Selv Queen and Jack, som er det lavest betalende ud af de 12 symboler, tilbyder 40 gange linjeindsatsen.

Jackpot Giant online gratis Spil Jackpot Giant hos bwin 

Indsats Størrelse

Det er enkelt at vælge størrelsen af din indsats på Jackpot Giant. Det kræver kun et par klik, og Playtech har givet dig flere valgmuligheder.

 • Bestem niveauet af din indsats
 • Indstil den efter hvor mange penge du vil satse per linje

I modsætning til andre Playtech spil, vil de 50 linjer på Jackpot Giant altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 48 linjer.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 50 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Jackpot Giant’s samtlige 50 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Værdien af Jackpot Giant’s mønter

Møntværdien er en af de vigtigste bwin indstillinger at kende.

Multiplikator Funktion på Jackpot Giant

Jackpot Giant har desværre ikke en multiplikator funktion, men de 5 hjul kan stadig underholde dig. Chancen for at vinde Jackpot Giant’s progressive jackpot, er grund nok til at spille dette Playtech spil.

Jackpot Giant’s Bonusspil og Free Spins

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Jackpot Giant?

Jackpot Giant’s Bonus Features

Ja, der er. En af de mest attraktive features på Jackpot Giant er Giant, hvis gevinster kan få dig til at løfte øjenbrynene. Bonus er den største synder når det kommer til Jackpot Giant belønninger, da den udløser bonussen.

Spil Jackpot Giant hos bwin 

Få din Jackpot Giant gevinst fordoblet

Jackpot Giant har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Playtech har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Kan jeg få Jackpot Giant Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino, kan du ofte modtage en velkomstbonus i form af gratis spins. Hvor de gratis spins der udløses når du spiller en Playtech spillemaskine er et bonusspil. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Sandheden er, at Jackpot Giant ikke har gratis spins og at der ikke er en bwin gratis spins bonus. Men du kan stadig løbe afsted med jackpot gevinsten på Jackpot Giant.

Visuelle Oplevelse på Jackpot Giant

Foruden Jackpot Giant’s flotte grafik, der virkelig understøtter Gold-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver bwin spillere lov til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Spille Jackpot Giant i fuldskærm
 • Justere Jackpot Giant’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Se mere om Jackpot Giant under Info

Spil for Rigtige Penge

Mens mange af Playtech’s video spilleautomater vil fortrylle dig med sin flotte grafik, men Jackpot Giant er ikke en af dem. Derfor kan du holde fokus på gevinsterne, såsom jackpotten.

Således spilles Jackpot Giant spillemaskine med rigtig indsats:

Vil du spille Jackpot Giant med rigtige penge? Så spil Jackpot Giant online hos bwin. Det ikke tager mere end 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan her opretter du din bwin konto:

 • Gå til bwin’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på din første indbetaling
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Jackpot Giant med bwin’s casino penge

Sådan foretager du en bwin udbetaling

Ved at aktivere den gavmilde 100% bwin bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 70. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Jackpot Giant gevinst, før dette er nået. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i bwin’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget Playtech har inkluderet, så du finder ikke mere om det i Jackpot Giant’s Info sektion.

Skal jeg indbetale for at spille Jackpot Giant?

Selvfølgelig har bwin en gratis prøveversion af Jackpot Giant. Spil Jackpot Giant online på din computer eller mobil.

Efter du har tilmeldt dig bwin kan du prøve denne Playtech spillemaskine gratis. Du kan også få flere oplysninger om spillet’s bonus features, udbetalinger.

Få en forsmag på Jackpot Giant med bwin’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Jackpot Giant rigtigt, skal du blot skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 100kr og spil med en møntværdi på ned til kr. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en bwin velkomstbonus på 100% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en bwin bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Helt gratis det er for meget at forlange, selv af bwin, som er et godt online casino. 100kr er en fair pris når man får chancen for at vinde 2000000kr på denne Playtech spillemaskine.

bwin Gratis Bonus uden Indskud

Det er rigtigt, at der ikke findes en bwin no deposit bonus, men i det mindste er der en 100% velkomstbonus til at spille Jackpot Giant. Desuden, bwin’s minimum indbetaling bare 100kr, så selv dette Playtech spil kan holdes kørende i noget tid.

Er Jackpot Giant tilgængelig på bwin App?

Ja, der findes en bwin app som spillere kan bruge på deres iOS, Android mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Jackpot Giant et par minutter efter. Jackpot Giant mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 94.22% – blot i en mindre udgave.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig bwin iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile bwin oplevelse er altså kun et par klik væk.

Som Android mobil bruger, kan du finde bwin app i Google Play eller på bwin’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille Playtech’s spil .

bwin har lavet en gratis app hvor du kan spille Playtech spil, bare hold øje med at det er den rigtige bwin app du får downloadet.

Modtag en Jackpot Giant Mobil Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at bwin ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Jackpot Giant fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil bwin ændre det i nærmeste fremtid, så Playtech fans kan drage gavn af deres loyalitet til bwin.

Største Gevinst på Jackpot Giant

Vil du gerne vide mere om Jackpot Giant’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Pink Gems som udbetaler den højeste gevinst på 500 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Jackpot Giant gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Jackpot Giant strategi?

Lige meget hvor mange Jackpot Giant tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Jackpot Giant’s udbetalingsprocent og bwin’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Jackpot Giant udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som bwin i gennemsnit beholder.

Jackpot Giant’s udbetalingsprocent på 94.22% er ærligtalt ikke imponerende. Vi ville have foretrukket at den som minimum var på 95%. Dog, giver det dig stadig en fair chance for at vinde bwin’s gevinster.

Jackpot Giant udbetaler hyppigt mindre beløb. Med en tilbagebetalingsprocent på 94.22%, er dine vinder odds på de 50 linjer helt fine.

Introduktion til Playtech:

 • Grundlagt: 1999
 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
Spil Jackpot Giant nu