Prøv lykken på Football Fans Online

Spil Football Fans nu 

Spil Football Fans nu hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Football Fans Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en bwin konto, for ikke nok med at du kan få en 100% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 100kr eller mere, det kræver heller ingen bwin bonuskode. Du kan højst få 1500kr med denne bwin bonus, men så kan du prøve Football Fans eller andre Playtech spilleautomater for rigtige penge.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen bwin bonuskode! Bare opret en konto og få en 100% bwin bonus, uden at bruge en bonuskode.

Opret en konto og få en bwin velkomstbonus

Men ikke nok med det, så kan du også få en 100% bwin velkomstbonus på din første indbetaling. bwin kræver kun at du indbetaler minimum 100kr, men du kan modtage en bwin bonus helt op til 1500kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 100kr, vil din saldo straks blive forøget med en bwin velkomstbonus på 100%.

Spil Football Fans ved bwin 

Introduktionsbeskrivelse

Leder du efter spænding på en spillemaskine, så er Football Fans et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1250000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Football Fans online – den er blandt Playtech’s mest populære spillemaskiner og har et Sports tema som Football fans er helt vilde med.

Football Fans spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 1000 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 1250000, nyde Grab-a-Beer feature, eller blive underholdt af nogle eksklusive symboler alt sammen med en lav indsats per linje på 0.1.

Football Fans Features i Spillet

Football Fans har meget mere at byde på end blot hvad Football fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Football Fans kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 14 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 1000 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 96.1%.

Besøg bwin og spil Football Fans online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade bwin app, hvis du prøve Football Fans app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Football Fans’s Historie

Playtech står bag udviklingen af Football Fans, som blev udgivet tilbage i 2013. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Playtech, så man altid får den bedste Football Fans oplevelse.

Football Fans’s Regler

Her ser du en oversigt over reglerne for Football Fans:

 • Du skal minimum have 2 af de samme på en af de 20 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de aktive spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 14 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Football Fans udløser 15 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan fungerer Football Fans?

Målet er at få mindst 2 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Football Fans. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Football Fans, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Football Fans online og vinde stort.

Men først, vælg hvordan og hvor du vil spille. På dette online casino bliver du budt velkommen med en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

Mange vil gerne spille Football Fans for rigtige penge, fordi man så har mulighed for at vinde op til 1250000kr. Du kan prøve Football Fans hos bwin, på deres hjemmeside samt mobil.

Ønsker du kun at spille Football Fans for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på bwin’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade bwin software, men hvis du vil – kan du installere bwin spillene på din computer.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få min. 2 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot bruge Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Football Fans video kan du indstille antallet af aktive spillelinjer, du ønsker at spille på. For størst gevinst chancer, skal du spille på alle 20 spillelinjer.

Din trin for trin guide til at spille Football Fans:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Du finder 20 spillelinjer på Football Fans, fordelt over 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 1 til 20 linjer. Det er altid bedst at aktivere så mange spillelinjer som der er tilgængelig, for at øge chancen for at vinde 1250000kr. Så spil Football Fans online med 20 aktive spillelinjer.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Football Fans gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Hos bwin, når du skal spille Football Fans for rigtige penge, eller andre bwin spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Football Fans er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Ligesom med betalingslinjerne, behøver du ikke at skulle bekymre dig om detaljerne her. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Football Fans’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Playtech har besluttet at have en fast mønt indstilling på Football Fans – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Du kan satse på op til 20 linjer, og helt ned til 1. Brug knapperne til at slå flere spillelinjer til eller fra.

Alt kan indstilles på en gang, ved et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen. Vil du finjustere din indsats på Football Fans, kan dette gøres ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knapperne.

Således kan du vælge at satse mellem 0.1kr og 250kr per linje. Den temmelig høje maks. indsats på 250kr per betalingslinje, kunne antyde at Playtech har målrettet Football Fans spillet mod storspillere.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Football Fans vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Football Fans er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 99 gange i træk.

Skulle du udløse bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video stoppe og fortsætte med bonusspil.

 • Før du begynder at spille Football Fans spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

Med den ene kan du gøre spilleskærmen større, så du kan nyde Football Fans spillet uden forstyrrelser.

Når det kommer til lydstyrken på Football Fans, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

Playtech har sørget for at inkludere en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden på Football Fans.

Symboler på Football Fans

På Football Fans spilleautomat er der 14 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Fans
 • Girl Fans
 • Cold Beer
 • Air Horn and Brazilian Top-hat
 • Ace and King
 • 10 and 9

Oven i dem, finder du også:

 • Flaming Football wild symbol
 • Football Fans scatter symbol
 • Grab-a-Beer symbol
 • Football Fans freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Fans. Er du så heldig at få Fans 5 gange på alle 20 spillelinjer kan du få udbetalt 1000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Fans symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Football Fans’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedst symbol er Girl Fans. Når du satser 0.1kr per linje, får du udbetalt 750 gange din indsats, men du vælger at satse 250kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 187500kr. Der er også det gavmilde Cold Beer symbol, som giver dig 500 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med 125000kr, hvis 5 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Skulle du få symbolerne Air Horn and Brazilian Top-hat og Ace and King kan din indsats blive ganget med henholdsvis 250 og 120. Football Fans’s Grab-a-Beer symbol kan give dig op til 3 gange din indsats. Får du det dårligst betalende symbol: 10 and 9 5 gange, udløses en gevinst på 75 gange din indsats.

Selvom Flaming Football er det bedste symbol, er scatter symbolet Football Fans også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Football Fans’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Football Fans symbolet gange din indsats med 100.

Football Fans har et Football Fans symbol, specielt til free spins.

Gevinstlinjer

På Football Fans video spillemaskine finder du 5 hjul og 20 betalingslinjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.Du kan vælge hvor mange linjer du vil satse på ved at indstille antallet af aktive udbetalingslinjer.

play Football Fans online Spil Football Fans nu 

Sådan får du mest ud af Football Fans’s betalingslinjer:

 • Football Fans’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 2 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Football Fans symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Husk at aktiver alle betalingslinjer, ellers får du nemlig ikke gevinst på dem. En vinderkombination på en betalingslinje som ikke er aktiv, udbetaler ikke gevinst.

Overblik over Football Fans’s Hjul

Hjulene på Football Fans følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Playtech. Så er du vant til at spille video spil, skulle Football Fans være ligetil for dig.

Dette Playtech spil har 14 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Derudover er der et Grab-a-Beer symbol, som kan give dig nogle gode gevinster Football Fans.

Fastsat Football Fans Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Football Fans jackpot, men det betyder ikke at Playtech ikke har inkluderet gode gevinster. Fans symbolet udløser den største gevinst – 1000 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 1250000kr med maks. indsats på 250kr per linje eller i mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Football Fans jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette Playtech spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Playtech’s Spilleautomater & Spillemaskiner

Football Fans har en interessant grafik. Playtech har nok netop udviklet Football Fans med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er dette Playtech spil en 3D Spillemaskine?

Football Fans er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Football Fans’s design er kedeligt. Playtech er kendt for god grafik, og Football Fans er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 1250000kr. Ikke dårligt, vel?!

Behøver man bruge bwin download?

Opretter du en bwin konto, kan du blive underholdt af Football Fans når du har lyst. Du kan enten spille dette spil på bwin software eller direkte på deres flash site. Det er super let – du skal bare have en bwin konto så kan du nyde Playtech’s spil, inklusiv Football Fans, og vinde stort hvis du er heldig. Du kan også spille Football Fans i en gratis version hos bwin. Men vælger du dette, vil saldoen på din bwin konto ikke stige.

Guide til Football Fans’s Knapperne

Lær hvordan du bruger knapperne på Football Fans:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Football Fans hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 1250000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Football Fans:

 • Maks. Indsats knappen – som kan indstille din indsats i et enkelt klik
 • Fuld skærm funktionen
 • Lydstyrke indstillingen på Football Fans
 • Info sektion der giver dig mere information om Football Fans spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Dette Playtech spil har ingen Turbo funktion, men spilleoplevelsen er stadig i top.

Information Fanen

Vil du læse mere om Football Fans’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Playtech video, så du kan få mest ud af din Football Fans oplevelse hos bwin.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Football Fans benytte dig af autospil funktionen.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Football Fans giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil. Altså, hvis spillet udløser free spins.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en bwin konto, som for eksempel de 1500kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Football Fans.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Football Fans ved at ændre hvor mange mønter du satser per betalingslinje.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.1. Det kan du gange med de 20 betalingslinjer og derved får du 0.1kr i alt.

Du kan vælge mindre end de 20 linjer, hvilket også vil mindske din indsats. Det laveste antal linjer du kan satse på er 1, men gør du det vil det også betyde at du har lavere chance for at vinde Football Fans’s jackpot eller udløse en bonus runde.

Maks. Indsats

Du kan satse helt op til 1 mønter på hver af de 20 linjer per spin. Det vil sige at din indsats er 5000kr. Husk at indstille din indsats til maks. inden du starter spillet, hvis du vil vinde de største gevinster. På Football Fans kan du indstille din indsats til maksimal værdi ved at klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Football Fans’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Football Fans, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er Football Fans et godt valg med 96.1%.

Særlige Funktioner på Football Fans

Dem der er interesseret i Football Fans, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem. Et fotrin ved Football Fans i forhold til andre video spil, er det unikke Grab-a-Beer symbol som udløser en gavmild 3 gange linje mutiplikator.

Scatter

Et af de bedste symboler på Football Fans er scatter symbolet, som også kaldes for Football Fans. Det kan give en gevinst på 100 gange din indsats. En anden funktion som Football Fans’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

Her er Football Fans symbolet:

spil Football Fans gratis

Wild

Det er altid godt at få Flaming Football symbolet, det kan nemlig erstatte Football Fans’s andre symboler. Så hvis du får 4 Cold Beer symboler, kan Flaming Football symbolet stå i stedet for det sidste Cold Beer symbol, og udbetale gevinst på 500 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Football Fans

Herover kan du se Football Fans’s Flaming Football symbol.

Ekspanderende Wild

Du finder mange underholdende funktioner på Football Fans, men den ekspanderende wild er ikke en af dem. Men hvad så? Football Fans har så mange andre funktioner der kan få din saldo til at vokse.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Football Fans har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 1000 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Playtech spil.

Overlay Wild

Football Fans har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle Football Fans’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som Playtech har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 14 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Fans, som vil belønne dig med 1000 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Girl Fans symboler på en af de 20 linjer, vil din saldo stige med 750 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som Cold Beer der stadig udbetaler fint, med 500 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Air Horn and Brazilian Top-hat og Ace and King er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 250 og 120 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; 10 and 9, vil du nyde godt af en bwin’s spilkonto booster på 75 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre video spil udbetaler ikke nær så godt.

Football Fans online gratis Spil Football Fans ved bwin 

Indsats Størrelse

Det er enkelt at vælge størrelsen af din indsats på Football Fans. Det kræver kun et par klik, og Playtech har givet dig flere valgmuligheder.

 • Vælg hvor mange linjer du vil satse på
 • Vælg indsats niveau
 • Indstil din kontante indsats per linje

Du kan spille Football Fans med et selvvalgt antal af linjer. Aktiver mellem 1 og 20 gevinstlinjer, alt efter hvad du har lyst til.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 20 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Football Fans’s samtlige 20 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Møntværdi på Football Fans

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Multiplikator Gevinst

Football Fans har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har Football Fans et Grab-a-Beer bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Bonus Runder og Free Spins

Kan Football Fans belønne mig med bonusspil?

Football Fans’s Bonus Features

Spil Football Fans nu 

Dobbelt op på din Football Fans gevinst

Desværre, er der ingen gamble feature på Football Fans. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Playtech spil.

Hvad er Football Fans Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer giver nogle gange gratis spins som en særlig bonus. Hvor gratis spins på en spillemaskine, er en bonus funktion som kan vindes i spillet. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Football Fans i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Du har en god chance for at øge din bwin saldo på dette Playtech spil. De har nemlig inkluderet 15 gratis spins som en regelmæssig bonus funktion når du spiller.

Når vi taler hvor meget du kan vinde på de forholdsvis gavmilde 15 bwin gratis spins, ja så kan du forvente: Det er en sum de fleste bwin spillere ville blive glad for.

Den Visuelle Oplevelse

Mange bwin spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Vælge antallet af aktive gevinstlinjer
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Åbne Football Fans i fuldskærm
 • Spille for maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Mute Football Fans
 • Tjekke Football Fans’s info sektion

Klar til at spille Football Fans med rigtige penge?

Den flotte grafik gør Football Fans behagelig at se på, men det er jo ikke det vi er her for, vel? Lad os finde en måde at vinde de store gevinster.

Spil Football Fans online for rigtige penge:

Spil Football Fans online hos bwin, hvis du vil spille denne Playtech spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en bwin spilkonto:

 • Gå til bwin’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på dit første indskud
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Football Fans med bwin’s casino penge

Hvordan udbetaler jeg hos bwin?

Hvis du ønsker at benytte den 100% bwin bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 70, før du kan anmode om en udbetaling af din Football Fans gevinst. Vi anbefaler at du altid læser bwin’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Football Fans’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Football Fans Gratis Version

Spil Football Fans online for sjov. Hos bwin tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste Playtech spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Du skal bare oprette en bwin konto, hvis du vil prøve Football Fans og husk at tjek spillet’s sjove funktioner, flotte grafik og gevinster.

Hos bwin’s kan du prøve samtlige Playtech spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Football Fans for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 100kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 100% bwin bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en bwin bonuskode.

Kan man udbetale kontante gevinster under gratis spil?

Helt gratis det er for meget at forlange, selv af bwin, som er et godt online casino. 100kr er en fair pris når man får chancen for at vinde 1250000kr på denne Playtech spillemaskine.

bwin Gratis Bonus

Lige nu kan du ikke få en bwin No Deposit Bonus. Det eneste bonus tilbud bwin har kræver et indskud. Men i det mindste har bwin et minimum indskud på bare 100kr, mere kræver det ikke at få de 5 på Football Fans til at spinde.

Er Football Fans mobil tilgængelig hos bwin?

Ja, der findes en bwin app som spillere kan bruge på deres iOS, Android mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Football Fans et par minutter efter. Football Fans mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.1% – blot i en mindre udgave.

Du kan spille Football Fans når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download bwin’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Du finder mange Playtech spilleautomater hvis du downloader bwin’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Lad vær med at køb en bwin eller Football Fans app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på bwin.

Findes der en Mobil Bonus?

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi bwin vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra bwin side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Maks. Gevinst på Football Fans

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Football Fans? Bare kig nærmere på dette Sports relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Fans – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 1000. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Er der Football Fans tricks som giver større gevinstchance?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Football Fans tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Football Fans’s udbetalingsprocent samt bwin’s house edge. Udbetalingsprocenten er Football Fans’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som bwin i gennemsnit beholder.

Playtech var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.1%. Derfor er dine gevinstchancer på Football Fans statistisk set gode.

Football Fans tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 96.1%, så du vil blive belønnet med generøse gevinster, fra tid til anden.

Hurtige Fakta om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Football Fans hos bwin