Everybody’s Jackpot Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Everybody's Jackpot hos bwin 

Spil Everybody’s Jackpot nu hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Everybody’s Jackpot Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en bwin konto, for ikke nok med at du kan få en 100% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 100kr eller mere, det kræver heller ingen bwin bonuskode. Du kan højst få 1500kr med denne bwin bonus, men så kan du prøve Everybody’s Jackpot eller andre Playtech spilleautomater for rigtige penge.

De fleste online casinoer bruger bonuskoder, men der findes ingen bwin bonuskode lige nu. Heldigvis, kan du stadig få en bwin bonus på 100%så du kan prøve Everybody’s Jackpot spilleautomat, du får din bonus helt uden brug af bwin bonuskode.

Ny bruger bwin velkomstbonus

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som bwin tilbyder på Everybody’s Jackpot spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 100kr så vil du blive belønnet med en 100% bwin bonus helt op til 1500kr som du kan benytte på alle Playtech spil.

Spil Everybody's Jackpot hos bwin 

Indledning

Søger du et eventyr på en 3D spillemaskine? Så spil Everybody’s Jackpot online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, forskellige bonus funktioner, 3 hjul og 8 betalingslinjer som udbetaler op til 1250000kr, er du sikker på at blive underholdt. Everybody’s Jackpot er en af Playtech’s populæreste spillemaskiner, med et TV tema som kan tryllebinde de fleste.

Du får chancen for at vinde 250 gange din indsats på Everybody’s Jackpot spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 1250000, nyde godt af vilkårlig linje multiplikator, for en lav minimums indsats på 0.5 per linje.

Everybody’s Jackpot Online Funktioner

Everybody’s Jackpot er meget mere end blot en spillemaskine som kun Show fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Everybody’s Jackpot kan tilbyde.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom bonus free spins samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne 3D spillemaskine.

Spillet har også en progressiv jackpot

Spil Everybody’s Jackpot online hos bwin med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte bwin download og spille Everybody’s Jackpot app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Bag om Everybody’s Jackpot

Everybody’s Jackpot blev udgivet i 2012 af spiludviklere fra Playtech, som stadig i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer samtidig regelmæssigt denne 3D, så man altid får en god oplevelse på Everybody’s Jackpot.

Spilleregler

Everybody’s Jackpot reglerne ses i oversigten herunder:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 1 af samme slags på en af de 8 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 11 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Everybody’s Jackpot omfatter 12 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er
 • Hele beløbet af progressive jackpot udbetales på gevinst tidspunktet
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Sådan fungerer Everybody’s Jackpot

På Everybody’s Jackpot, er målet at få mindst 1 ens symboler, og helt op til 3 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Everybody’s Jackpot anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Everybody’s Jackpot spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 100% bwin velkomstbonus, på op til 1500kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Everybody’s Jackpot for rigtige penge, da du så kan vinde op til 1250000kr. Så hvorfor ikke besøge bwin og prøve Everybody’s Jackpot, på deres website også fra mobil.

Hvis du kun vil spille Everybody’s Jackpot for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos bwin eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du har lyst – kan du downloade samtlige bwin spillemaskiner på din computer.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få min. 1 ens symboler på en spillelinje, og med 3 symboler opnår du den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 3 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Everybody’s Jackpot er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 8 spillelinjer.

Everybody’s Jackpot trin for trin guide:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Everybody’s Jackpot har 8 spillelinjer fordelt over 3 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 8, hvilket betyder at du ikke kan vælge en eller flere linjer fra. Det betyder ikke at Everybody’s Jackpot spillemaskine begrænser dine valg. Spil Everybody’s Jackpot online med 8 linjer – så er du garanteret den bedste chance for at vinde 1250000kr.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 3D spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Du kan finde mange andre spillemaskiner med flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 8 linjer.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

Hos bwin, når du skal spille Everybody’s Jackpot for rigtige penge, eller andre bwin spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Everybody’s Jackpot er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Everybody’s Jackpot’s progressive jackpot.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har sat en fast mønt indstilling på Everybody’s Jackpot – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Når du spiller Everybody’s Jackpot vil det altid være med alle 8 spillelinjer. For her har Playtech valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Everybody’s Jackpot.

Vil du finindstille din indsats på Everybody’s Jackpot, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 0.5kr og 10kr per linje. Den relative store maks. indsats på 10kr per linje, antyder at Playtech har rettet Everybody’s Jackpot spillet mod folk som satser stort.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

Det vil starte de 3 hjul, mens indstillingerne på Everybody’s Jackpot forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Everybody’s Jackpot. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 3 hjul spinde op til 99 gange i træk.

Skulle du være så heldig at udløse bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne 3D stoppe så du kan fortsætte med bonusspil.

 • Før du begynder at spille Everybody’s Jackpot spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

Everybody’s Jackpot har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Playtech få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Everybody’s Jackpot spillet.

Spillet har heller ingen lydløs funktion.

Symbolerne på Everybody’s Jackpot

Der er 11 symboler på Everybody’s Jackpot spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Host
 • Hostess
 • Gold Bars
 • Money
 • Gold Watch
 • Queen

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Everybody’s Jackpot wild symbol
 • Everybody’s Jackpot Logo scatter symbol
 • Everybody’s Jackpot Logo freespins symbol

Den største gevinst får du med Host, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Host 3 gange på de 8 spillelinjer vil det udbetale 250 gange din indsats. Satser du på alle 8 spillelinjer, kan 3 Host symboler nemlig give dig 250 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Everybody’s Jackpot:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Hostess. Satser du 0.5kr per linje, kan du nemlig vinde 150 gange din indsats, og satser 10kr per linje og får 3 af disse symboler, kan du vinde helt op til 1500kr. Derefter er der det gavmilde Gold Bars symbol, som belønner dig med en gevinst på 100 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.5kr per linje, men som kan forøge din saldo med 1000kr hvis du satser maks. og 3 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Money og Gold Watch kan give dig henholdsvis 70 og 50 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Queen, vil give dig 4 gange din indsats, hvis du får 3 af dem.

Foruden Wild symbolet, kan du være heldig at få et Everybody’s Jackpot Logo symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Everybody’s Jackpot for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Everybody’s Jackpot Logo kan alene udbetale en gevinst på gange 200 din indsats.

Der er et Everybody’s Jackpot Logo symbol, specielt til Everybody’s Jackpot free spins.

Gevinstlinjer

Everybody’s Jackpot er en spillemaskine der har 3 hjul og 8 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 3 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

På Everybody’s Jackpot kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 8 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Styr din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer, som forklaret ovenfor.

play Everybody's Jackpot online Spil Everybody's Jackpot ved bwin 

Det bør du vide om Everybody’s Jackpot’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 1 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 8 linjer på Everybody’s Jackpot er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 1 matchende symboler.

Info om Spillets Hjul

På denne 3D drejer de 3 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Playtech spil. Men bare fordi hjulene på Everybody’s Jackpot kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Det vigtigeste på Everybody’s Jackpot er selvfølgelig de 11 symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Hvad er den faste Everybody’s Jackpot Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Everybody’s Jackpot jackpot, men til gengæld er der Host symbolet som kan gange din indsats med 250. Du kan altså vinde op til 1250000kr hvis du spiller for maks. indsats på 10kr per linje eller mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du har valgt det helt rigtige spil, for på dette Playtech spil er der nemlig en progressiv jackpot. Der er næsten ingen grænser for hvor stor en gevinst du kan løbe afsted med. Everybody’s Jackpot jackpot gevinsten på Everybody’s Jackpot vokser nemlig i takt med at samtlige spillere satser deres penge. Bliver jackpotten udløst, nulstilles puljen derefter. Men ligeså snart spillet fortsættes, stiger beløbet igen.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

Playtech er kendt for deres flotte spillemaskiner, herunder Everybody’s Jackpot. Vil du gerne vide mere om de forskellige klassiske spilleautomater og spillemaskiner, så læs videre her.

Er Everybody’s Jackpot det man kalder en 3D Spillemaskine?

Ja, så på Everybody’s Jackpot vil du blive underholdt af fantastisk grafik, fordi det er en 3D spillemaskine.

Er Everybody’s Jackpot download nødvendigt?

Du kan spille på to forskellige måder, enten kan du downloade bwin software eller spille direkte på sitet. Opret en bwin spilkonto, og download softwaren, derefter er du klar til at spille Everybody’s Jackpot download og mange andre sjove Playtech spil. Gider du ikke downloade bwin’s software på din computer, kan du i stedet vælge at spille Everybody’s Jackpot på websitet. Om du vælger det ene eller det andet, betyder ikke noget i forhold til dine vinderchancer. Så længe du spiller for rigtige penge. Du kan prøve Everybody’s Jackpot for sjov, men det er da lidt sjovere at vinde rigtige penge.

Knapperne på Everybody’s Jackpot

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Everybody’s Jackpot:

Start Knappen

For at starte Everybody’s Jackpot eller ethvert andet spil på bwin, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Playtech spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 1250000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Everybody’s Jackpot er:

 • Info fane hvor du finder mere information om Everybody’s Jackpot’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 3 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Playtech har dog ikke tilføjet denne funktion

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Everybody’s Jackpot, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Everybody’s Jackpot for rigtige penge. Selv hvis du spiller Everybody’s Jackpot for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen.

Playtech har sørget for, at man kan indstille autospil til at afbryde når der udløses en speciel feature. Det kan for eksempel være gratis spins.

Min. Indsats

Inden du opretter en bwin konto og gør krav på din 1500kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Everybody’s Jackpot, når man spiller for rigtige penge.

Der er ingen Sats En knap på Everybody’s Jackpot til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Selvom du kun satser 0.5 per på hver af de 8 spillelinjer bliver det i alt 4kr.

Everybody’s Jackpot har faste betalingslinjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per betalingslinje. Du har altså ikke mulighed for at ændre din indsats ved at slå nogle af de 8 linjer fra. Hvis du spiller på alle 8 linjer garanterer det dig, at du kan udløse Everybody’s Jackpot’s bonus runder, ekstra features samt free spins. Med laveste indsats på 4kr, har du mulighed for at starte forsigtigt mens du stadig kan udløse samtlige ekstra funktioner.

Maks. Indsats

På Everybody’s Jackpot kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 8 linje. I kontant svarer det til 80kr. Da Playtech ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på Everybody’s Jackpot, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på 3D spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Everybody’s Jackpot’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Selvom Everybody’s Jackpot er et sjovt spil, er det ikke tilbagebetalingsprocenten der trækker i en – 94.01%.

Særlige Funktioner på Everybody’s Jackpot

Som mange andre spil, har Everybody’s Jackpot både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Er du heldig at få Everybody’s Jackpot’s scatter symbol som hedder Everybody’s Jackpot Logo. Så udløses en gevinst på 200 gange din indsats. Det kan give masser af free spins, så bare bliv ved med at start de 3 hjul.

Her er Everybody’s Jackpot Logo symbolet:

spil Everybody's Jackpot gratis

Wild

Everybody’s Jackpot har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er wild symbolet. Mangler du et enkelt Gold Bars symbol for at have 3 på linje, kan Wild symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 150 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Everybody's Jackpot

Billedet her viser Everybody’s Jackpot’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er sådan en god funktion. Men den findes ikke på Everybody’s Jackpot. Så du må lade dig underholde af de mange andre features.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har Playtech ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 8 betalingslinjer. Heldigvis, var Playtech storsindet nok til at give den en linjegevinst på 250 gange din indsats.

Overlay Wild

Everybody’s Jackpot har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Playtech har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Alt information om Everybody’s Jackpot’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, den indeholder specifikationer om Playtech’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 11 symbolers udbetalinger. Får du minimum 1 ens symboler på række vil du få gevinst, men 3 af dem på en af de 8 gevinstlinjer belønner dig med op til 250 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Host. Så kryds fingre for at du får mange af disse Everybody’s Jackpot symboler! Det næstbedst betalende symbol, Hostess, giver også gode gevinster, med 3 af dem får du en flot gevinst på 150 gange din indsats per linje. At vinde 100 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Gold Bars vil give dig for 3 af dem på en aktiv linje. Money og Gold Watch fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 70 og 50 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 11 symboler – Queen symbolet udbetaler 4 gange din indsats per linje.

Everybody's Jackpot online gratis Spil Everybody's Jackpot ved bwin 

Indsats Størrelse

Everybody’s Jackpot lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Indstil størrelsen af din indsats
 • Angiv beløb for din indsats per linje

På dette Playtech spil, vil de 8 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Everybody’s Jackpot ved hjælp af linjerne.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 8 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Everybody’s Jackpot’s samtlige 8 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Everybody’s Jackpot’s møntværdi

En anden måde at finindstille din indsats er ved at sætte møntværdien. Det er ikke mere kompliceret end at justere lyden eller indsats niveauet.

Multiplikator Funktionen

Everybody’s Jackpot’s multiplikator funktion booster din bwin saldo, et perfekt supplement til Everybody’s Jackpot’s jackpot.

Her kan du læse hvordan Everybody’s Jackpot’s Lines 4 and 5 Multiplier funktion virker: får gevinst på Everybody’s Jackpot mens Lines 4 and 5 Multiplier er aktiveret, kan din gevinst ganget med 3. Men Everybody’s Jackpot’s multiplikator starter fra gange din gevinst. Dette er sandsynligvis den mest nyttige funktion Playtech har inkluderet på dette spil.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvilke features er der på Everybody’s Jackpot?

Har Everybody’s Jackpot en Bonus Runde?

Spil Everybody's Jackpot hos bwin 

Runde

Dette er en spillemaskine med 3D effekter. Men den har ingen gamble funktion, så Everybody’s Jackpot vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Kan jeg få Everybody’s Jackpot Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino, kan du ofte modtage en velkomstbonus i form af gratis spins. Hvor de gratis spins der udløses når du spiller en Playtech spillemaskine er et bonusspil. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du har en god chance for at øge din bwin saldo på dette Playtech spil. De har nemlig inkluderet 12 free spins som regelmæssigt bliver udløst når du spiller.

Når vi taler hvor meget du kan vinde på de forholdsvis gavmilde 12 bwin gratis spins, ja så kan du forvente: Det er en sum de fleste bwin spillere ville blive glad for.

Visuelle Oplevelse på Everybody’s Jackpot

Med fabelagtig 3D grafik, bliver Everybody’s Jackpot så realistisk at du måske glemmer alt andet. Desuden, har Playtech inkluderet en række knapper som kan bruges til at:

 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Spil Everybody’s Jackpot for Rigtige Penge

Den levende grafik og interessante features, giver en lyst til at spille Everybody’s Jackpot for rigtige penge. Det er også det hele værd, da de 3 hjul udbetaler attraktive gevinster – så spil Everybody’s Jackpot online hos bwin og kryds fingre for at det er dig der løber med den store gevinst!

Således spilles Everybody’s Jackpot spillemaskine med rigtig indsats:

Opret en bwin konto og spil Everybody’s Jackpot online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 3 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til bwin’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på dit første indskud
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Everybody’s Jackpot med bwin’s casino penge

Hvordan udbetaler jeg hos bwin?

Når du tager imod den 100% bwin bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 70, før du kan udbetale din Everybody’s Jackpot gevinst. Du kan altid tjekke bwin’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Du finder det ikke under Everybody’s Jackpot’s Info sektion.

Spil Everybody’s Jackpot online i gratis version

Spil Everybody’s Jackpot online for sjov. bwin har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste Playtech spilleautomater på PC eller mobil enhed.

Efter du har tilmeldt dig bwin kan du prøve denne Playtech spillemaskine gratis. Du kan også få flere oplysninger om spillet’s bonus features, særlige grafik og udbetalinger.

Hos bwin’s kan du prøve samtlige Playtech spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Everybody’s Jackpot for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 100kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 100% bwin bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en bwin bonuskode.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller Everybody’s Jackpot for sjov?

I modsætning til andre online casinoer, tilbyder bwin ikke en gratis bonus. Men med et minimums indskud på 100kr, kan du stadig løbe afsted med Everybody’s Jackpot’s top gevinst på 1250000kr.

Kan man spille Everybody’s Jackpot med en bwin gratis bonus?

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en bwin gratis bonus, men man kan stadig spille Everybody’s Jackpot med deres 100% velkomstbonus og minimums indbetaling på 100kr. Skulle det ske, at bwin tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Everybody’s Jackpot anmeldelse.

Findes der en bwin App med Everybody’s Jackpot?

Ja, du kan blive underholdt af Everybody’s Jackpot mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android enheder. Download bwin app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Everybody’s Jackpot tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 3 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 94.01%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade bwin’s iOS app i iTunes eller på bwin’s website. Everybody’s Jackpot er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Du kan spille Playtech spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader bwin app i Google Play.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Everybody’s Jackpot eller bwin app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på bwin.

Mobil Bonus Tilbud

Det er ærgeligt at bwin ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Everybody’s Jackpot på sin mobile enhed. Men dette Playtech spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 1250000kr.

Everybody’s Jackpot’s Store Gevinst

Hvor store gevinster kan du så forvente på Everybody’s Jackpot? Tjek gevinstoversigten for dette Playtech’s spil – som du finder under info. Her fremgår det at Host er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 250 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 3 Host symboler på en gevinstlinje.

Findes der Everybody’s Jackpot tricks til at få gevinst?

Ingen Everybody’s Jackpot strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette super flotte spil afhænger nemlig af Everybody’s Jackpot’s tilbagebetalingsprocent og bwin’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Everybody’s Jackpot’s 3 hjul og 8 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser bwin’s udbytte.

Everybody’s Jackpot’s udbetalingsprocent på 94.01%, er okay uden at være rigtig god.

På Everybody’s Jackpot får du en god udbetalingsprocent på 94.01%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Hurtigt overblik over Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Grundlagt: 1999
Spil Everybody's Jackpot ved bwin