Prøv lykken på Beach Life Online

Spil Beach Life ved bwin 

Spil Beach Life online hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Beach Life Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en bwin bonus, skal du ikke bruge en bwin bonuskode. Spil Beach Life online i længere tid med en 100% velkomstbonus når du opretter en bwin konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 1500kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Beach Life i ekstra lang tid.

Det er altid svært at finde en bwin bonuskode. Heldigvis, er der en 100% bwin bonustil Beach Life som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Tilmeld dig og få en bwin velkomstbonus

Som ny bruger får du en attraktiv bwin velkomstbonus.

Men ikke nok med det, så kan du også få en 100% bwin velkomstbonus på din første indbetaling. bwin kræver kun at du indbetaler minimum 100kr, men du kan modtage en bwin bonus helt op til 1500kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 100kr, vil din saldo straks blive forøget med en bwin velkomstbonus på 100%.

Spil Beach Life hos bwin 

Oversigt

Søger du et eventyr på en spillemaskine? Så spil Beach Life online – det vil give dig det du søger. Med simpel men flot grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1250000kr, er du sikker på at blive underholdt. Beach Life er en af Playtech’s populæreste spillemaskiner, med et Beach tema som kan tryllebinde de fleste.

Et spin på Beach Life spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 500 gange din indsats, udløse store gevinster i bonusspillet, udbetale gevinster på op til 1250000, det kræver kun en min. indsats på 5 per gevinstlinje.

Beach Life Spil Features

Beach Life er meget mere end bare en spillemaskine som kun Summer fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Beach Life til noget helt særligt.

Du finder en masse sjove features som en underholdende Beach Life bonus runde, samt 11 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Har du heldet med dig, kan du vinde Beach Life’s jackpot på 500000kr. Spillet har en god udbetalingsprocent på 95%.

Prøv bwin og spil Beach Life online – så kan du vinde kontante præmier. Hos bwin kan du også prøve Beach Life app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Historien bag Spillet

I 2006 blev Beach Life udviklet af Playtech, som også i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Beach Life så gnidningsløst som muligt.

Regler

Beach Life reglerne ses i oversigten herunder:

 • Det kræver min. 2 af samme symbol på en af de 20 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinst udbetales kun for de valgte spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 11 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Jackpot er fastsat til 500000kr
 • Den progressive jackpot udbetaler hele puljen ved jackpot gevinst
 • Startsats for jackpot er fastsat til 8034455.5kr
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Beach Life

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Beach Life, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Beach Life spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Beach Life spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har min. 2 sammenhængende.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 100% bwin velkomstbonus, på op til 1500kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Beach Life for rigtige penge, da du så kan vinde op til 1250000kr. Så hvorfor ikke besøge bwin og prøve Beach Life, på deres website også fra mobil.

Vil du kun spille Beach Life for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos bwin eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du gerne vil – kan du installere bwin spillene på din computer.

Du ændrer din indsats. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 2 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Beach Life.

For at få 5 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. Du indstille antallet af aktive spillelinjer på Beach Life video på knapperne under hjulene. For størst gevinst chance, skal du spille på alle 20 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Her er en guide til at spille Beach Life:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Du finder 20 spillelinjer på Beach Life, fordelt over 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 1 til 20 linjer. Det er altid bedst at aktivere så mange spillelinjer som der er tilgængelig, for at øge chancen for at vinde 1250000kr. Så spil Beach Life online med 20 aktive spillelinjer.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Beach Life udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Hvis du vil spille Beach Life med rigtige penge hos bwin, eller en anden Playtech’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Beach Life er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Ligesom med betalingslinjerne, behøver du ikke at skulle bekymre dig om detaljerne her. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Beach Life’s jackpot på 500000kr.

 • Er din ønskede møntværdi indstillet, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Beach Life.

Du kan satse på op til 20 linjer, og helt ned til 1. Brug knapperne til at slå flere spillelinjer til eller fra.

For at indstille alt på en gang, brug ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Beach Life vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Beach Life er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 9999 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Beach Life spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Først har du mulighed for at udvide spilleskærmen, så du virkelig kan nyde alle Beach Life spillet’s funktioner.

På Beach Life kan du slippe for lyden ved at trykke på mute, så du kan få ro til at koncentrere dig om spillet.

Playtech har også inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at Beach Life er helt lydløs.

Beach Life’s Symboler

Beach Life spilleautomat har 11 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Skuba Diver
 • Sunbathing Girl
 • Surfer
 • Orange Ice Cream
 • Blueberry Ice Cream
 • Lime Ice Cream

Oven i dem, er der også:

 • Sun wild symbol
 • Sandcastles scatter symbol
 • Wild jackpot symbol
 • Sunken Chest bonus symbol

Det størst udbetalende symbol er Skuba Diver. Fremkommer Skuba Diver 5 gange på alle 20 spillelinjer vil det udbetale 500 gange din indsats. Er din indsats på alle 20 spillelinjer, vil 5 Skuba Diver symboler nemlig give en gevinst på 500 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Beach Life:

Det næstbedste at få er Sunbathing Girl symbolet. Satser du 5kr per linje, kan du vinde op til 400 gange din indsats, men satser du 5kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 2000kr. Efter Sunbathing Girl er der også Surfer symbolet, som udbetaler 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på 5kr per linje, men kan give dig en gevinst på 1000kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Orange Ice Cream og Blueberry Ice Cream kan gange din indsats med henholdsvis 150 og 125. Men selv det dårligst betalende symbol Lime Ice Cream, giver dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Det Beach Life symbol som alle håber på at se, er helt sikkert Wild symbolet. Da dette kan give dig en 500000kr Beach Life jackpot gevinst.

Det er fedt med et Sun symbol, men Sandcastles symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Beach Life. Symbolet Sandcastles kan alene gange din indsats med 500.

Beach Life’s Udbetalingslinjer

Beach Life er en video spillemaskine som har 5 hjul og 20 linjer.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.Du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at ændre på antal af aktive linjer.

play Beach Life online Spil Beach Life nu 

Sådan bruger du Beach Life’s betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 2 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • Gevinstlinjerne skal aktiveres for at du kan få gevinst dem. Får en vindende kombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få udbetalt gevinst.

Overblik over Beach Life’s Hjul

Når det kommer til hjulene på Beach Life, har Playtech holdt det traditionelt. De 5 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne video, er gevinsterne stadig det hele værd.

Hjulene har 11 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol.

Hvor stor er den faste Beach Life Jackpot?

Det der gør Playtech’s spil endnu mere attraktive, er deres faste og progressive jackpots. Der er en fastsat Beach Life jackpot på 500000kr. Hvilket er et ret gavmildt beløb på en video. Du vinder denne jackpot, når du får Wild på alle de 5 hjul.

Progressive Jackpots på Playtech Spil

En ting der gør dette 5-hjuls spil attraktivt, er den progressive jackpot. Alle der spiller bidrager nemlig til Beach Life jackpot gevinsten, indtil den progressive jackpot er udløst. Derefter bliver beløbet i puljen nulstillet til 8034455.5kr. Men beløbet stiger igen, eftersom spillet fortsætter.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

bwin udbyder blandt andet Playtech’s spillemaskine Beach Life. Den er simpel men samtidig visuelt fin. På Beach Life vil du med sikkerhed blive fanget af alle de spændende funktioner, som man ikke finder på en klassisk spilleautomat.

Kan Beach Life defineres som en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange Playtech fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 500 gange din linje indsats, bliver Beach Life hurtigt din favorit.

Spil Beach Life med eller uden download?

Du har to muligheder at vælge imellem når du vil spille hos bwin – enten kan du gøre det online eller du kan downloade bwin software. Så får du til gengæld adgang til mange Playtech spil, ikke kun video spil. Opret en konto og spind de 11 symboler for at vinde store gevinster. Du kan prøve Beach Life gratis, men husk at hvis du spiller for fiktive penge er der heller ingen rigtige gevinster.

Knapperne på Beach Life

Sådan bruger du Beach Life’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Beach Life er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 1250000kr. De andre knapper på Beach Life som du bør kende er:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Fuld skærm funktionen
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Beach Life
 • Beach Life’s Info der fortæller mere om Beach Life’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Beach Life har en Turbo knap der kan få de 5 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom bonusspillet. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Beach Life’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Beach Life for rigtige penge. Selv hvis du spiller Beach Life for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

Playtech inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

I forhold til indstillingen af autospil på Beach Life, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en bwin konto, som for eksempel de 1500kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Beach Life.

Da der ikke er nogen særlig knap på Beach Life til at indstille indsatsen til minimum, bliver du nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på Beach Life.

Du kan sagtens satse på færre end de 20 betalingslinjer, hvilket samtidig vil mindske din indsats. Du skal dog som minimum satse på 1, men det medfører en dårligere chance for at vinde Beach Life’s jackpot eller udløse bonusspil.

Maks. Indsats

For at få mest ud af Beach Life, såsom jackpots samt ekstra features, skal du bruge Maks. Indsats funktionen. Alt du skal gøre, er at klikke på Maks. Indsats knappen. Maks. indsats på Beach Life er mønter – 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 100kr.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Beach Life’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Beach Life tilbyder dig en fin tilbagebetalingsprocent på 95%.

Særlige Funktioner på Beach Life

Her på Beach Life finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem. Du har chancen for at udløse bonusspil hvis du får Sunken Chest symbolet.

Scatter

På Beach Life kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Sandcastles. Det ganger nemlig hele din indsats med 500.

Det ser sådan her ud:

spil Beach Life gratis

Wild

Beach Life har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er Sun symbolet. Mangler du et enkelt Surfer symbol for at have 5 på linje, kan Sun symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 400 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Beach Life

Ovenfor ses et billede af Sun wild symbol.

Ekspanderende Wild

Vær opmærksom på at Beach Life ikke har en ekspanderende wild. Ikke desto mindre, finder du andre elementer der nok skal fylde dine lommer.

Stacked Wild

Playtech har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Playtech beslutter sig for at give Beach Life et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Vil du vide mere om symbolerne og gevinsterne på Beach Life, skal du blot åbne Playtech’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der kan du se flere detaljer om de 11 symboler, samt hvor meget du kan vinde hvis du får 2 ens. Det bedste symbol at få er Skuba Diver, som udbetaler en gevinst på 500 gange din linjeindsats for 5 ens symboler på en af de 20 linjer. Derefter, kommer det gavmilde Sunbathing Girl symbol, som belønner dig med 400 gange din indsats. Men Playtech har sørget for adskillige gode gevinster på de 5 hjul. Surfer symbolet kan for eksempel gange din indsats med 200 per linje, hvilket jo ikke er dårligt. Efterfølgende er der Orange Ice Cream symbolet, som giver dig 150 gange din indsats når du får 5 på række. Lidt mindre får du med Blueberry Ice Cream, som tildeler en gevinst på 125 gange linjeindsatsen. Småt er også godt. Og selv det lavest betalende symbol; Lime Ice Cream, udbetaler 50 gange linjeindsatsen.

Beach Life online gratis Spil Beach Life ved bwin 

Indsats Størrelse

Beach Life lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Du kan indstille antallet af linjer

Beach Life har 20 linjer du kan satse på. Du kan slå de enkelte linjer til og fra, men der skal som minimum være 1.

Hvor meget er Beach Life’s mønter værd?

Møntværdien er en af de vigtigste bwin indstillinger at kende.

Findes der en multiplikator funktion?

Beach Life har desværre ikke en multiplikator funktion, men de 5 hjul kan stadig underholde dig. Chancen for at vinde Beach Life’s progressive jackpot, er grund nok til at spille dette Playtech spil.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Beach Life?

Er der en Bonus Runde?

Absolut! En af de største gevinster på dette video spil kan du udløse under Sunken Chest spillet.Sunken Chest runden bliver aktiveret af det særlige Sunken Chest symbol.

Spil Beach Life hos bwin 

Gamble Funktion

Playtech har ikke inkluderet en gamble funktion på Beach Life. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en video spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Har Beach Life Gratis Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, kan de blive tilbudt som en slags velkomstbonus. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Desværre, har hverken bwin eller Playtech inkluderet free spins på Beach Life. Så ethvert spin vil blive for egen regning. Men Beach Life er stadig værd at prøve – i hvert fald på grund af jackpot gevinsten.

Design & Layout

Som andre Playtech video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Beach-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge antal aktive spillelinjer
 • Vælge auto spil
 • Slå fuldskærm til eller fra
 • Vælge maks. indsats
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Kort sagt, er alt ved dette Playtech spil farvet af Summer temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Beach Life en autentisk stemning som mange bwin spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 500 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Beach Life er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Summer lyden, kan du klikke på mute eller lydstyrke knappen.

Beach Life for Rigtige Penge

Playtech har mange spilleautomater med ganske enkel grafik, inklusiv Beach Life, men gevinstchancen er jo vigtigere. Derfor giver dette spil dig chancen for at vinde helt op til 1250000kr.

Sådan kan Beach Life spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil Beach Life online for rigtige penge, med en bwin spilkonto. Opret din konto hos bwin i løbet af 5 minutter. Sådan kommer du i gang:

 • Gå til bwin’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på din første indbetaling
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Beach Life med bwin’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

For at kunne udbetale din Beach Life gevinst efter at have modtaget den 100% bwin velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 70. For din egen skyld, bør du altid læse bwin’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din bwin bonus. Du finder ingen information om dette i Beach Life’s Info afsnit.

Hvordan kan jeg spille Beach Life gratis?

Hvis du ikke kender Beach Life, giver bwin dig mulighed for at prøve dette Playtech spil i en gratis version. Spil Beach Life online på din mobil eller PC.

Alt du skal bruge er en bwin konto for at prøve dette 5-hjuls spil og husk at tjek det’s særlige funktioner, gode udbetalinger.

Med bwin’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Beach Life noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 100kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 100% bwin bonus uden krav om bwin bonuskode.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller Beach Life for sjov?

Du kan vinde store beløb på Beach Life – helt op til 1250000kr, men det er ikke gratis. bwin kræver at du indbetaler 100kr eller mere, for at du kan udforske Playtech’s spillemaskiner.

bwin Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en bwin gratis bonus, men man kan stadig spille Beach Life med deres 100% velkomstbonus og minimums indbetaling på 100kr. Skulle det ske, at bwin tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Beach Life anmeldelse.

Findes Beach Life mobil spillemaskine hos bwin?

Ja, bwin har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android. Det betyder at du kan nyde Beach Life mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Beach Life app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 95%, er præcis det samme.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade bwin’s iOS app i iTunes eller på bwin’s website. Beach Life er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Hvis du er Android bruger, så kan du finde bwin app i Google Play til både Android telefoner og tablets. Eller tjek bwin’s website igen. Fremgangsmåden er ikke mere kompliceret end med en iPhone.

Bemærk at bwin har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Ekstra Mobil Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men bwin er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Playtech mobil spil, ville man forvente en bwin bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil bwin tilføje det så du har mulighed for at prøve Beach Life på mobil.

Beach Life’s Store Gevinst

Den er ikke let at få, men Beach Life’s topgevinst på 500 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Skuba Diver symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Beach Life’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Er der Beach Life tricks som giver større gevinstchance?

Dine gevinstchancer på Beach Life afhænger af spillets udbetalingsprocent og bwin’s house edge, selv den bedste Beach Life strategi kan ikke ændre dette. Beach Life’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del bwin beholder.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Playtech spil sin egen udbetalingsprocent. På Beach Life er der en trist gennemsnitlig udbetaling på 95%.

Med hensyn til Beach Life’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 95%, betyder det at dine vinder odds på de 20 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det bwin’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Beach Life spins.

Fakta om Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Grundlagt: 1999
Spil Beach Life nu