Spil Atlantis Queen Online

Spil Atlantis Queen hos bwin 

Spil Atlantis Queen nu hos bwin

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bwin
Velkomstbonus: 100% op til 1500kr
Atlantis Queen Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Playtech spilleautomater for at få en bwin bonus. Spil Atlantis Queen online – bwin har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 1500kr uden brug af bwin bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en bwin konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Atlantis Queen.

Det er altid svært at finde en bwin bonuskode. Heldigvis, er der en 100% bwin bonustil Atlantis Queen som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Få en bwin velkomstbonus ved oprettelse

Online casinoer tilbyder normalt et eller andet velkomsttilbud til nye brugere, så her kan du naturligvis få en bwin velkomstbonus.

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som bwin tilbyder på Atlantis Queen spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 100kr så vil du blive belønnet med en 100% bwin bonus helt op til 1500kr som du kan benytte på alle Playtech spil.

Spil Atlantis Queen ved bwin 

Intro

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Atlantis Queen lige det du leder efter. Med enkel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Atlantis Queen online – en af Playtech’s sjoveste spil, med et Adventure tema som ikke kun Underwater fans holder af.

Et spin på Atlantis Queen spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 5000 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, udbetale gevinster på op til 2500000, nyd Pearl Bonus featuren, det kræver kun en min. indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Atlantis Queen Online Funktioner

Atlantis Queen er meget mere end bare en spillemaskine som kun Underwater fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Atlantis Queen kan tilbyde.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 13 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 5000. Udbetaling til spilleren er 95.98%.

Spil Atlantis Queen online – for eksempel hos bwin med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos bwin kan du også downloade en bwin app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Bag om Atlantis Queen

Atlantis Queen blev udgivet i 2012 af spiludviklere fra Playtech, som stadig i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer samtidig regelmæssigt denne video, så man altid får en god oplevelse på Atlantis Queen.

Spilleregler

Atlantis Queen reglerne er i listen herunder:

 • Der skal som min. være 2 af samme symbol på en af de 25 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Der bliver kun udløst gevinst på de aktive spillelinjer
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 13 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Atlantis Queen giver 14 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Sådan spiller man Atlantis Queen

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Playtech spil, så vil denne Atlantis Queen anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Atlantis Queen spillemaskine online og vinde kontanter. På Atlantis Queen, er det først og fremmest målet at få mindst 2 sammenhængende symboler på en spillelinje fra venstre til højre.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 100% bwin bonus, på op til 1500kr.

Det er mest populært at spille Atlantis Queen for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 2500000kr. Så hvorfor ikke prøve Atlantis Queen hos bwin, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du spille Atlantis Queen for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos bwin eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade bwin software, men hvis du har lyst – kan du installere bwin software på din computer.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 2 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Atlantis Queen.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. Knapperne på Atlantis Queen video gør det muligt at indstille antallet af aktive spillelinjer. For det bedste resultat, skal du spille på alle 25 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Atlantis Queen trin for trin guide:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du ønsker at spille på.

På Atlantis Queen finder du 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det vil sige at du kan vælge at spille på imellem 1 til 25 linjer. Spil Atlantis Queen online med så mange spillelinjer som muligt, for at øge din chance for at vinde 2500000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder 25 aktive spillelinjer i Playtech’s Atlantis Queen.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Atlantis Queen gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

For at spille Atlantis Queen med rigtige penge hos bwin, eller en anden bwin spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Atlantis Queen er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Her slipper du for at skulle bekymre sig om detaljerne, da der er faste betalingslinjer. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Atlantis Queen’s jackpot på 5000 gange din indsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen på Atlantis Queen låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Man kan satse på op til 25 linjer, eller reducere antallet til 1. Ved at bruge spillelinje knapperne kan du slå dem til eller fra.

Vil du indstille alt på en gang, så brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at justere din indsats på Atlantis Queen, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.1kr og 500kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 500kr, antyder at Playtech har målrettet Atlantis Queen mod alle jer der altid satser stort.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Atlantis Queen vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Atlantis Queen er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 99 gange i træk.

Skulle du være så heldig at udløse bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video stoppe så du kan fortsætte med bonusspil.

 • Inden du går i gang med at spille Atlantis Queen spilleautomat, bør du også overveje indstillingerne for lydstyrken og fuld skærm.

Den ene gør det muligt at udvide spilleskærmen så du kan spille Atlantis Queen uden forstyrrelser.

For at afbryde lyden på Atlantis Queen skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

Atlantis Queen har også en lydstyrke funktion som Playtech har inkluderet, så du selv kan tilpasse lyden.

Atlantis Queen Symboler

Atlantis Queen spilleautomat har 13 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Statue
 • Treasure Chest
 • Disk
 • Colourful Fish
 • Ace and King
 • 10 and 9

Udover disse, finder du også:

 • Atlantis Queen wild symbol
 • Atlantis Temple scatter symbol
 • Atlantis Temple bonus symbol
 • Atlantis Temple freespins symbol

Statue er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Statue 5 gange på de 25 spillelinjer vil gevinsten være 5000 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 25 spillelinjer, vil 5 Statue symboler udbetale 5000 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Atlantis Queen ses på billedet her:

Treasure Chest er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 1000 gange, men satser du 500kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 500000kr. Efter Treasure Chest er der det gavmilde Disk symbol, som belønner dig med en gevinst på 350 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 175000kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Colourful Fish og Ace and King kan give dig henholdsvis 250 og 200 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er 10 and 9, vil give dig 75 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Foruden Atlantis Queen symbolet, kan du være heldig at få et Atlantis Temple symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Atlantis Queen for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Atlantis Temple kan alene udbetale en gevinst på gange 100 din indsats.

Imellem Atlantis Queen’s mange symboler er der nogle som man normalt ikke ser så ofte på video spil. Det er blandt andet Atlantis Temple symbolet der udløser free spins på Atlantis Queen, og Atlantis Temple der starter bonusspillet.

Gevinstlinjer

Atlantis Queen video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 25 betalingslinjer er fordelt.

Linjerne som går på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.Du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at indstille antallet af aktive udbetalingslinjer.

play Atlantis Queen online Spil Atlantis Queen hos bwin 

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 2 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Hvor mange hjul er der på Atlantis Queen?

Hjulene på Atlantis Queen følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Playtech. Så er du vant til at spille video spil, skulle Atlantis Queen være ligetil for dig.

Når du spiller på Atlantis Queen er der 13 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Atlantis Queen Jackpot?

Der er ingen fastsat Atlantis Queen jackpot. Men i stedet har Playtech inkluderet et Statue symbol som kan gange din indsats med 5000. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 2500000kr hvis du satser maks. på 500kr per linje eller mønter.

Progressive Jackpots på Playtech Spil

Der er desværre ingen progressiv Atlantis Queen jackpot. Dog kan det være at, dette Playtech spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Atlantis Queen har en interessant grafik. Den er ikke overvældende men alligevel underholdende med gode lydeffekter. Playtech har nok netop udviklet Atlantis Queen med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er Atlantis Queen en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Atlantis Queen, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Er bwin download nødvendigt?

bwin flash casino er tilgængeligt både som download og online. Ligeså snart du har oprettet din bwin konto, kan du enten downloade bwin software, eller spille Atlantis Queen samt flere andre Playtech spil direkte på websitet. Hvad end du vælger, kan gevinsten på op til 2500000kr blive din. Du kan altid prøve Atlantis Queen for gratis. Men vil du vinde rigtige penge, bliver du selvfølgelig nødt til at satse dine egne penge.

Info om Atlantis Queen’s Knapper

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Atlantis Queen:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Atlantis Queen hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 2500000kr kontant. Men Atlantis Queen har andre knapper du også kan få brug for:

 • Fuld skærm indstilling
 • Maks. Indsats knap til at indstille indsatsen i et enkelt klik
 • Turbo knappen – der kan få de 5 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Atlantis Queen
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Atlantis Queen

Turbo Knappen

Har du travlt med at få dine free spins samt bonusrunde afgjort, så kan du benytte dig af Turbo funktion.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Atlantis Queen’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Atlantis Queen’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne Playtech video og få mest muligt ud af din Atlantis Queen oplevelse hos bwin.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Spin. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 5 hjul, der automatisk løber afsted.

På Atlantis Queen kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt. Indstil for eksempel Atlantis Queen autospil til at stoppe hvis der kommer et bonusspil eller free spins.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 1500kr, bør du vide hvad bwin’s minimum indsats er på Atlantis Queen.

Playtech har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Du kan vælge den laveste linjeindsats på 0.1 på hver af de 25 linjer, hvilket i alt er 0.1kr, medmindre du ikke aktivere alle spillelinjer.

Du kan sagtens satse på færre end de 25 betalingslinjer, hvilket samtidig vil mindske din indsats. Du skal dog som minimum satse på 1, men det medfører en dårligere chance for at vinde Atlantis Queen’s jackpot eller udløse bonusspil.

Maks. Indsats

For at få mest ud af Atlantis Queen, såsom jackpots samt ekstra features, skal du bruge Maks. Indsats funktionen. Alt du skal gøre, er at klikke på Maks. Indsats knappen. Maks. indsats på Atlantis Queen er mønter – 1 mønter på hver af de 25 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 12500kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Det kan næsten ikke blive bedre, Atlantis Queen’s tilbagebetalingsprocenten er næsten på branchens maks. – med en fin 95.98%.

Særlige Funktioner på Atlantis Queen

Playtech har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem. For at udløse bonusspil og gratis spins, kræver det helt specifikke symboler.

Scatter

Er du heldig at få Atlantis Queen’s scatter symbol som hedder Atlantis Temple. Så udløses en gevinst på 100 gange din indsats. Det kan give masser af free spins og bonusspil, så bare bliv ved med at start de 5 hjul.

Sådan ser Atlantis Queen’s scatter ud:

spil Atlantis Queen gratis

Wild

Wild symbolet også kaldet Atlantis Queen, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Treasure Chest symboler plus et Atlantis Queen symbol, svarer det til 5 ens Treasure Chest symboler, og vil blive belønnet med 1000 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Atlantis Queen

Herover kan du se Atlantis Queen’s Atlantis Queen symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Atlantis Queen har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Playtech givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Atlantis Queen har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 5000 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Playtech spil.

Overlay Wild

Atlantis Queen har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 13 symboler udbetaler, så kig på Atlantis Queen’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Statue symboler udbetaler 5000 gange din linjeindsats. Samt at Treasure Chest symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 1000. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Disk symbolet, som kan give dig 350 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Colourful Fish symboler kan du vinde 250 gange din indsats per linje. Og med 5 Ace and King symboler belønnes du med en gevinst på 200 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 13 symboler, 10 and 9 symbolet, giver en fin gevinst på 75 gange din linjeindsats.

Atlantis Queen online gratis Spil Atlantis Queen ved bwin 

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Atlantis Queen er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Vælg antallet af aktive linjer
 • Vælg niveauet af din indsats
 • Indstil den kontante værdi af din indsats per linje

Du kan spille Atlantis Queen med et selvvalgt antal af linjer. Aktiver mellem 1 og 25 gevinstlinjer, alt efter hvad du har lyst til.

Atlantis Queen giver dig frihed til at indstille niveauet af din indsats, så du selv kan vælge hvor meget du vil satse per linje. Du kan sætte antallet af mønter til mellem 1 og 1 på hver af de 25 linjer. Men husk på, med 1 satser du kun per spin, hvilket også har direkte indflydelse på hvor meget du kan vinde.

Værdien af Atlantis Queen’s mønter

Mønterne på Atlantis Queen har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Har Atlantis Queen multiplikator funktion?

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Atlantis Queen, men du kan stadig udløse Pearl Bonus bonusspillet.

Som du nok ved, er der spil med 25 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 75 til 5000 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Underwater spil har Pearl Bonus featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Atlantis Queen’s Bonusspil og Free Spins

Hvilke bonus features har Playtech inkluderet?

Bonus Funktioner på Atlantis Queen

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Atlantis Temple, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Atlantis Queen.

Spil Atlantis Queen hos bwin 

Dobbelt op på din Atlantis Queen gevinst

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Atlantis Queen vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Kan jeg få Atlantis Queen Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer har free spins som et kampagnetilbud mens nogle spillemaskiner, som Atlantis Queen har free spins som en ekstra funktion. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Atlantis Queen i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din bwin konto. Men hvis du spiller Playtech spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

På Atlantis Queen kan du være heldig at få 14 gratis spins, når du udløser Atlantis Temple runden.

Det er noget af en sum penge du kan vinde med de 14 bwin free spins, som kan vindes på Atlantis Queen. Du kan forvente hvis heldet tilsmiler dig.

Den Visuelle Oplevelse

Playtech designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 13 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Spille Atlantis Queen i fuldskærm
 • Vælge Atlantis Queen’s maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Atlantis Queen’s regler

Klar til at spille Atlantis Queen med rigtige penge?

bwin har et godt udvalg af video spilleautomater med prangende grafik, men Atlantis Queen er ikke en af dem. Derfor vil intet stjæle dit fokus fra at vinde jackpot.

Sådan kan Atlantis Queen spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil Atlantis Queen online for rigtige penge efter du har oprettet din bwin konto. Det vil ikke tage mere end 5 minutter. Følg blot trinene her:

 • Gå til bwin’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1500kr på din første indbetaling
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Atlantis Queen med bwin’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Hvis du ønsker at benytte den 100% bwin bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 70, før du kan anmode om en udbetaling af din Atlantis Queen gevinst. Vi anbefaler at du altid læser bwin’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Atlantis Queen’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Spil Atlantis Queen For Sjov Hos bwin

Vil du spille Playtech spilleautomater gratis? Spil Atlantis Queen online i bwin gratis prøveversion – også på mobil.

Når du vil prøve denne Playtech spillemaskine, skal du bare åbne en bwin spilkonto. Men kig lige på spillet’s bonus funktioner, udbetalinger først.

Vil Atlantis Queen give mig kontante gevinster, hvis jeg spiller gratis tilstand?

Nej, det kunne ellers være fedt. Men bwin kræver et lavt minimums indskud på 100kr, og for det beløb kan du på Atlantis Queen få en god gevinst på 2500000kr.

bwin Gratis Bonus uden Indskud

Selvom der ikke er en bwin gratis bonus, kan Playtech fans stadig nyde godt af deres 1500kr indbetalingsbonus. Du kan selvfølgelig forvente at vi opdaterer denne Atlantis Queen anmeldelse hvis bwin tilføjer et bonus tilbud uden indbetaling.

Findes Atlantis Queen mobil spillemaskine hos bwin?

Ja, bwin har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android. Det betyder at du kan nyde Atlantis Queen mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Atlantis Queen app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 95.98%, er præcis det samme.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed bwin app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på bwin hjemmeside.

Som Android mobil bruger, kan du finde bwin app i Google Play eller på bwin’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille Playtech’s spil .

Lad vær med at køb en bwin eller Atlantis Queen app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på bwin.

bwin Mobil App Bonus

Det er ærgeligt at bwin ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Atlantis Queen på sin mobile enhed. Men dette Playtech spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 2500000kr.

Hvad er den største gevinst på Atlantis Queen?

Den er ikke let at få, men Atlantis Queen’s topgevinst på 5000 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Statue symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Atlantis Queen’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der Atlantis Queen tricks der forbedre gevinstchancen?

Der er to faktorer der afgør hvor gode dine odds er for at få gevinst, ingen Atlantis Queen tricks kan ændre dette. Den første er Atlantis Queen’s udbetalingsprocent og den anden er bwin’s house edge. Udbetalingsprocenten viser hvor meget Atlantis Queen udbetaler over en periode, mens house edge viser hvor meget bwin i gennemsnit tjener.

Playtech var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 95.98%. Derfor er dine gevinstchancer på Atlantis Queen statistisk set gode.

Når det kommer til Atlantis Queen’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 95.98%, er dine gevinstchancer på de 25 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig bwin’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Atlantis Queen spins.

Kort om Playtech:

 • Grundlagt: 1999
 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
Spil Atlantis Queen hos bwin